PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ja sam verovatno najstarija devica koja vam je ikada pisala, ali sa 36 godina imam priliku da sve to promenim, napisala je žena u pismu tražeći pomoć od savetnika Dear Deidre magazina The Sun.

“I pomisao na to me apsolutno užasava. Bila sam singl dugo vremena. Ja sam žensko i ranije sam imala momke, ali sam im uvek govorila da nisam verovala u intimni odnos pre braka. Istina je bila, nikad mi se ovi momci nisu toliko dopadali.

Posle sedam godina samoće, upoznala sam divnog momka na poslu. On ima 40 godina i naš čovek za održavanje. Ja sam sekretarka škole.

On je razveden i sjajan je. On je zabavan, a da nije previše glasan ili nasrtljiv. Kliknuli smo od početka. On želi da premesti našu vezu u fizicku, ali ja sam mu rekla da jednostavno nisam spremna za to.

Istina je, on je prvi čovek koga sam upoznala i pored koga bih zaista volela da legnem, ali sam uplašena. Ne znam šta da radim.”

DEIDRE KAŽE: “Razumljivo je da ste zabrinuti, ali se ne razlikujete od bilo koga drugog koji ima intimni odnos po prvi put.

Intimni odnos ne dolazi sa priručnikom – trebalo bi da uživate u eksperimentisanju da biste postigli obostrano uživanje.

Zapamtite, ovo mu je prvi put sa vama, tako da će biti željni, čak će se i postarati da osigura da uživate.

Ne postoji pravilo koje kaže da morate imati odnos odmah. Uzmite si vremena i zapamtite da praktikujete siguran intimni odnos”, poručuje Deidre.

IZVOR:ZENABLIC.RS

Facebook Comments