PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
pjevati pjesme, čitati knjige, kuhati, peći, sport Jedna od mojih strasti su putovanja. Po prirodi sam pravi istraživač i kada dođem u novu zemlju, doslovno uronim u njenu kulturu! Također, volim plesati. Kad plešem osjećam se više nego samo sretno i živo. Educirati se i naučiti nešto novo također je ono što jako volim i to se može nazvati mojim hobijem. A onda dolazi čitanje, kuhanje, planinarenje, boravak na otvorenom.Za mene kažu da sam najveselija i najpozitivnija osoba na svijetu…:) Kako bih se opisala? Pa, ja sam osoba koja uvijek bira svijetlu stranu. Jaka strana moje osobnosti je sposobnost da budem zahvalan. Nikada se ne žalim niti krivim nekoga ili sudbinu za teška vremena ili loše dane. Vjerujem u snagu dobrote i poštenja i to su vibracije koje izražavam. Ja sam pun ljubavi, brižan, iskren, otvorenog uma i apsolutno bez drame.

Samoopis:
Znam da su strankinje drugačije od naših. Čini mi se čudno jer su slavenske dame navikle težiti idealu u svemu. Tako sam odgojen i tako me učili u obitelji i društvu. Ja sam vrlo obiteljski orijentirana žena sa željom da ovaj život živim ispravno i sretno. Imam strane na kojima radim i koje mijenjam, veza s dobrim dečkom će mi pomoći da sebe vidim s druge strane i budem korisna ovom svijetu. Ja sam već učitelj. Tako je divno učiniti drugu osobu sretnijom!

Jasna traži:
Voljela bih upoznati muškarca koji ima iste interese. Tko čezne za ljubavlju i strašću kao ja. Čini život svjetlijim. Voljela bih upoznati muškarca s dobrim smislom za humor. Onaj koji je veseo i voli se šaliti. Volio bih da je svrhovit i odgovoran. Želim upoznati muškarca koji je spreman uživati ​​u svakoj minuti ovog prekrasnog života sa mnom ovdje na stranici za upoznavanje i izvan nje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments