INA(34)”ŽELIM UPOZNATI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA JAVITE SE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Uvijek me privlačilo kino, filmovi, kamera i mnoge druge stvari. Uvijek sam uživao gledati vijesti iz Hollywooda i uvijek sam sanjao vidjeti to mjesto. Uvijek sam prisustvovao filmskim festivalima koji su se održavali u mojoj zemlji. Učim se za redatelja i nadam se da ću stvoriti neku novu sliku budućnosti i modernog društva. Svako doba u našem svijetu mora odgovoriti na zahtjeve društva u kojem živimo. Želio bih promijeniti status Ukrajine među svjetskim zemljama u proizvodnji filmova. Vjerujem da zemlja ima divna mjesta i divne ljude, nove nerođene zvijezde i da bi nam cijela slika mogla dati stvarno dobar film, s našim tehničkim sposobnostima i nečijim talentom – Ukrajina bi mogla biti među vodećima u filmskom svijetu.Moje srce je otvoreno, nemam što skrivati ​​od tebe i ako me stvarno želiš upoznati molim te, pogledaj moje fotografije, pročitaj moj profil i možda ćeš osjetiti da sam ja ta, tvoja srodna duša koju si oduvijek sanjao stvarati doživotno, iskreno i s ljubavlju.

INTERESI
Dakle, kao što sam već rekao, zanima me kino i pisanje scenarija i gledanje scena, i dekoracija, volim umjetnost i obožavam komunicirati s umjetničkim ljudima, koji mi daju nove ideje i pokazuju nove načine. Volim istraživati ​​nova mjesta u svojoj zemlji i u drugima. Putovanja su moj glavni hobi. Kad bih barem mogao putovati gdje god želim… druga stvar je što ne želim putovati sama i još moram završiti studij. Još jedan hobi mi je pjevanje i ples, te dvije aktivnosti nisu napustile moj život od djetinjstva.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pa, to mora biti netko umjetnički, netko tko razumije i dijeli moje interese i podržava ih. Sve u svemu, ne tražim nekog posebnog, već nekoga tko će pronaći posebnu mene, jer sam se tako zaljubila – kad sam pala bila sam voljena.Voljela bih upoznati ozbiljnog, ljubaznog, velikodušnog i pouzdanog čovjeka koji još uvijek vjeruje u obiteljski stil života braka koji čini obitelj. Tražim osobu koja će proći kroz život ruku pod ruku, rame uz rame.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment