PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam takva slobodna devojka , koja je mirna i u isto vrijeme vrlo zabavna. Volim se baviti sportom. I pripremite ukusne slatkiše. Jeste li primijetili da se u meni spajaju nespojive stvari? Profesionalno sam plesač, ovo je moj hobi i stil života. Pa ću ujutro odraditi vježbe da mi kiflice budu jake kao orah. Navečer pečem lepinje s orašastim plodovima da uživam u njihovoj slatkoći i nezemaljski finom okusu. Mmmmm kako je ukusno. želiš li probati moje pecivo?Možda sam zbog svog posla vrlo praktična osoba i znam kada emocije mogu biti beskorisne, pa se trudim riješiti sve probleme jednostavnim razgovorom i otvorenog uma. U mojoj prirodi je da se provedem lagano i ugodno, kao da ujutro popijem šalicu čaja i provedem mirno vrijeme kada sam bez posla. Dugo sam u životu trčao i pokušavao pronaći nešto što će me usrećiti, ali tek sada sam shvatio da je prava sreća način na koji to vrijeme odlučimo provesti.

INTERESI
Moj hobi je nail art. Nadahnjuje me i smiruje me ova umjetnost, daje mi osjećaj bezgranične slobode i leta misli.Vjerujem da na planeti uvijek postoji žena za vas, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Kada je upoznate, vaš će život biti završen. Kada je imate, doživjet ćete pravu sreću i romantiku. Možda sam ja ta za tebe, lijepa, skromna, strastvena, velikodušna i draga žena. I vjerujem u pravu ljubav i želim tražiti svoju sreću. Volim jesen, jer je sezona berbe. Nadam se da ću i kasnije požnjeti svoju ljubav na ovoj stranici.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Znam da svaka žena ima neki san u mislima i svaka žena traži nekog savršenog muškarca koji bi joj promijenio život i koji bi napravio korake na koje je tako dugo čekala…nisam isključenje i mislim da znam što mi treba i koga trebam u svom životu. Tražim ozbiljnu osobu s kojom bismo mogli zaroniti u ocean ljubavi. Volim muškarce s dobrim smislom za humor, zrele, iskrene, duhovite i dobrodušne. Želim osjetiti nove emocije koje nikada prije nisam doživio. Trebam muškarca koji želi ići sa mnom u životu hrabro i samouvjereno u jednom smjeru koji biramo zajedno. Nadam se da ću te naći ovdje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments