PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim umjetnost, kazalište, glazbu, au prošlosti sam također slikao. Pjevam već 7 godina, sviram gitaru godinu dana i sada pohađam satove elektronske glazbe na konzervatoriju. Uživam biti model, ali volim i fotografirati. Volim modu, volim pisati članke i davati svijetu ono što imam u sebi. Ja sam i tekstopisac. Volim se brinuti o sebi i uvijek izgledam savršeno u svakoj prilici, shopping mi je obavezan.

Self Description
Ja sam vrlo jednostavna i kreativna dama. Smatram se pomalo umjetnikom jer imam toliko hobija i vještina. Nikada ne stojim na mjestu, smatram se inspirativnom osobom, punom ideja i snova. Vrlo sam otvoren za tuđe ideje i ne volim suditi i biti procijenjen jer uvijek razmišljam izvan okvira. Ja sam pozitivna i duboka osoba. U životu volim biti lagan, ali mogu imati ozbiljnije razgovore kad je potrebno. U budućnosti bih želio miran, ali poticajan život, volio bih dijeliti interese s osobom pored sebe. Za mene bi obiteljsko i kućno okruženje trebalo biti što opuštajuće, a voljela bih u blizini imati osobu koja se može brinuti o meni. Vrlo sam aktivan, ali kod kuće s pravom osobom se također jako volim opustiti uz dobar film.Čini mi se da bi žena trebala biti izvor čuda za svog muškarca, bez obzira gdje se to dogodilo: u kuhinji, na zabavi ili u krevetu. 🙂 Ja sam draga, dobra, smirena i nježna dama. Spreman sam za novo poglavlje u svom životu… sretno poglavlje. Pored mene su samo bliski ljudi, ali neko nedostaje… jedini i voljeni, jer ljubav ispunjava naš život smislom.

Tražim
Za mene je najvažnije poštovanje. Ali ono što najviše cijenim kod muškarca je da me nasmijava. Jako mi je važno da se s partnerom smijemo i razumijemo. Htjela bih pronaći otvorenu osobu poput mene i iznad svega voljela bih da se brine za mene i obitelj.Cilj mi je postati najbolja verzija sebe, stoga vodim aktivan stil života i stalno me nešto zanima. Učim fotografiju, vodim razna snimanja i uživam u ovoj vrsti aktivnosti. Stalno učim, usavršavam se, razvijam se, činim dobra djela i bavim se sportom. Sport je moj život! Ovo je moja profesija i hobi. Pole dance je sada moja strast! Zimi kližem i skijam, a ljeti vozim bicikl. U slobodno vrijeme volimo šetati parkom s prijateljima kako bismo uživali u ljepoti prirode. I ponekad se trebam opustiti i raditi nešto što samo ja volim. Naime, čitanje je jedna od najzanimljivijih aktivnosti koja me opušta i mogu bezglavo uroniti u različite živote ljudi, kao i naučiti nešto novo ili korisno za sebe. Inače, i ja ludo volim putovati, može se reći da živim putujući.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments