PODELITE SA PRIJATELJIMA

Mnogi se sjećaju strastvenih noći i uzburkanih strasti dok nisu bračne dužnosti, posao i djeca došli na red. Pojedini parovi, ma koliko pokušavali da odvoje vrijeme za sebe, nikako ne mogu da usklade odlaske u krevet u isto vrijeme. Pogotovo je u braku problematičan zajednički odlazak u krevet, a nisu rijetki oni koji su se požalili da im je intimni život drastično slabijeg intenziteta otkad su u braku.

Snimak koji je počeo da se širi internetom i proslijeđuje je onaj na kome muž čeka ženu, koja se sprema da zajedno izađu negdje. Dama dolazi u crnom korsetu i bijeloj slojevitoj dugoj suknji, držeći crni sako i zlatnu torbicu u ruci. Muškarac joj se obraća riječima “Moja voljena ženo”, a onda kreće da obrazlaže svoj problem, zbog nedovoljnog ispunjavanja “bračnih dužnosti”.

„Mojoj voljenoj ženi. U posljednjih godinu dana pokušao sam da vodim ljubav sa tobom 365 puta. Uspio sam 36 puta. To je u prosjeku jednom u 10 dana. Slijedi lista razloga zbog čega ostalih dana nisam uspio:

 

“Prevruće je”, 16 puta

“Prehladno je”, 3 puta

“Preumorna sam”, 19 puta

“Prekasno je”, 16 puta

“Prerano je”, 9 puta

Pravila se da spava, 35 puta

“Nisam raspoložena”, 21 put

Pazi na kosu, 28 puta

“Da li samo na to misliš?!”, 83 puta – čuje se na snimku na Instagramu.

Najviše smijeha izazvala je stavka kada se supruga pravila da spava, kako bi izbjegla odnose sa mužem, a odmah za njom je i ona da joj je 28 puta tokom godine smetalo da vodi ljubav sa suprugom, zato što je pazila na frizuru.

Video je dobio 17.000 sviđanja, a uslijedio je veliki broj komentara.

„Genijalno! – Kako će ovdje pasti za godinu dana razvod. Ovog žena vara 100%

Otkud sad ovu ne boli nikad glava? Ima i obrnutih slučajeva. Ja ne vjerujem da ima obrnutih slučajeva, ko bi ikad ženu odbio?!

Ali zato ima onih kojima neće biti ni hladno, ni prevruće, ni umorna, ni kasno je, ni rano je. Mislite o tome!

IZVOR:(RBSM-RADIO)

 

Facebook Comments