IVONA IZ SLOVENIJE ŽELI PRONAĆI LJUBAV I VEZU DODAJTE JE

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam žena tvojih snova i očekivanja! Zato vam želim reći nekoliko riječi o svom fascinantnom izgledu. Ja sam vitka, visoka i sportska dama. Nadalje, imam smeđe oči, preslatki osmijeh, duge noge i lijepo lice. Da budem iskrena, jako sam zadovoljna što imam savršeno tijelo. Ne mogu ne reći da radim kao dobar fitness trener. Čini mi se da je to izvrsna prilika da dobijem zadovoljstvo, inspiraciju i snagu od svoje profesije. Pretpostavljam da je svaka osoba odgovorna za svoj život, zdravlje, postupke i sreću! Po mom mišljenju, vrlo sam društvena i mogu pronaći zajednički jezik sa svakom osobom u različitim situacijama. Zapravo, definitivno se slažem s jednom poslovicom: “ponašaj se s ljudima onako kako želiš da se prema tebi ponašaju”. Stoga ne skrivam svoju dušu i srce mi je uvijek otvoreno. Što je više, Trudim se postići u ovom životu sve svoje! U skladu s tim, ja sam razumna, samouvjerena, vesela, velikodušna, puna podrške i entuzijazma i stvarno znam vrijednost stvari i stvarnih osjećaja.

INTERESI
Sport je moja motivacija u životu! Stoga se ne bojim ujutro se probuditi i trčati s velikim entuzijazmom. Osim toga, dobar sam i u kuhanju. Vjerujem da je put do srca čovjeka kroz njegov želudac. Bio bih najsretnija osoba na svijetu da vam se sviđaju moja ukusna i jedinstvena jela. Osim toga, bavim se fotografijom. Rad kao model moja je najdraža zabava. Sada sam naučio kako se izraziti pokretima tijela. Svakako, osjećam svoj napredak i to je najbolja motivacija da idem naprijed i budem divan primjer drugim ljudima. Obitelj mi je jako važna i to dokazujem svaki dan. Iskreno govoreći, nemam puno slobodnog vremena tijekom tjedna, ali kad ga imam, trudim se da ga provedem vrlo korisno. Poigravala sam se idejom da naučim strane jezike, jahanje, plivanje i putovanja.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Po mom mišljenju, kad nisi zaljubljen, nisi živ! Zato tražim velikodušnog, veselog i nježnog muškarca koji će svaki dan biti uz mene i podrška. Ona s kojom ću biti voljena i tretirana kao kraljica. Dok dišem — vjerujem da ću pronaći svoju srodnu dušu! Što se mene tiče, za mene su najvrjednije osobine muškarca iskrenost i dobrota. Ne bojim se raditi u područjima veza koja zahtijevaju rad i posvećena sam razvoju našeg zajedničkog života. Govorim o strastvenoj ljubavi koja se sastoji od dijelova koji se uklapaju u mjesto gdje, ako komadić nedostaje, osjećate neku vrstu praznine ili rane koju treba popraviti. Odanost i sposobnost zaborava i davanja druge šanse vrlo su važni u skladnim i toplim odnosima s mojim partnerom. Nadam se, otkrili bismo i razumjeli različite uzbudljive stvari više nego što bismo mogli sami. Jeste li spremni gledati sa mnom u istom smjeru i živjeti ostatak svog života zajedno? Ako ste spremni uživati ​​u životu sa mnom, ne gubite vrijeme, samo mi pišite.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

5Comments

Add yours

+ Leave a Comment