PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo mirna i obiteljski orijentirana djevojka, slučajno sam odrasla u vrlo skladnoj i bliskoj obitelji i težim takvim odnosima kakve imaju moji roditelji! Molim vas, ne gledajte moje mlade godine – od djetinjstva sam odgajana kao prava dama koja će biti nježna, poslušna i domaćica – prava idealna supruga za mog budućeg muža! Ali u isto vrijeme, smatram da je i djevojci važno pronaći svoj životni poziv kako bi bila od vrijednosti u društvu. Jako sam nježna i ranjiva, i stvarno želim biti pouzdan stražnji dio svog muškarca, koji će uvijek biti u blizini, zagrliti ga, podržati i vjerovati u njega, bez obzira na sve!

INTERESI
Otkad znam za sebe, oduvijek me je fascinirao ples! Plastičnost i gipkost tijela upravo su ono što, što se mene tiče, uvijek trebamo održavati i razvijati u sebi. Cijeli naš život je pokret, a ja uvijek želim unijeti što više ljepote u njega. Također mi je važno održavati zdravo tijelo i vedar duh, tako da jako volim ići u teretanu, tamo isprobavati razne vrste aktivnosti – bilo bi mi drago da jednog dana ovo postane naš zajednički hobi s mojim muškarcem jer Vjerujem da su zajednički provod i zajednički hobiji jako bitni u paru jer harmoniju muškarca i žene treba čuvati ne samo kod kuće nego i izvan njega 🙂 Još jedna moja strast je klasična književnost! Nevjerojatno volim i ruske i strane pisce tamo, jer romantika veza prije par stoljeća upravo je ona slika kojoj težim u stvarnom životu. Što mislite, koji bismo zaplet mogli oživjeti s vama?)))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Oduvijek su me privlačili zreli muškarci koji su samouvjereni i sigurno znaju što žele od života. Vjerujem da samo u rukama takvog čovjeka mogu otkriti svu svoju nježnost, privrženost i brigu. Vaše iskustvo u tandemu s mojom energijom i vjerom u vas može pomicati planine i činiti prava čuda! Priznaj, misliš li i ti isto?) Ali isto tako u meni ima mnogo tajni i misterija koje sam spremna otkriti samo svom muškarcu jer vjerujem da se prava dama može istinski otkriti s različitih strana samo kad je sama s njim. njen muškarac 😉

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments