PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Volim čitati knjige, beletristiku, kuhanje, psihologiju. Volim vježbati javni govor. Volim peći. Volim šetati uz rijeku i kupati se. Također jako volim cvijeće i cvjećarstvo.Ja sam vrlo simpatična i lijepa dama koja voli ne samo sanjati, već i ostvarivati ​​svoje snove. Volim si postavljati ciljeve i ostvarivati ​​ih. Kombiniram inteligenciju i osjećaj okusa. Sama sebi nikad nije dosadno, uvijek smislim nešto novo. Volim ići na piknik vikendom, a radnim danom organizirati lijepe i vrlo ukusne večere. Jako sam ženstvena i privržena, bit ću pravi ukras muškarcu koji bude uz mene.

Samoopis:

Sa mnom vam nikada neće biti dosadno, vrlo sam vesela i otvorena. Zahvaljujući profesiji, a i po profesiji, ja sam glumica, scenaristica i redateljica – mogu praviti različite grimase i imam vrlo vedre izraze lica. Mogu igrati različite uloge za tebe, ali nikada se neću igrati s tvojim osjećajima, jer stvarno poštujem osjećaje drugih ljudi i jako cijenim iskrenost. Jako cijenim obiteljske vrijednosti i udobnost doma, to je ono što mi stvarno nedostaje. Želim doći kući i dočekati me moj voljeni muškarac kod kuće. Unatoč tome što sam glumica, obitelj mi je uvijek na prvom mjestu.

Jadranka  traži:

Prije svega, samo želim upoznati poštenog i jednostavnog čovjeka. Netko s kim možemo ruku pod ruku šetati parkom ili piti kavu na klupi. Ne treba mi patetika, sve što želim je obična ljubav i šetnje u polju kamilice. Važno mi je da moj muškarac prihvati moje dijete, mojoj kćeri je jako drago što sam odlučila doći na ovu stranicu i puno me podržava. Želim pronaći ljubav, razumijevanje i utjehu u našem domu. Što misliš o ovome?Svaka veza počinje komunikacijom između partnera. Simpatije jednih prema drugima uvelike ovise o tome koliko je komunikacija zanimljiva. Zanimat će me muškarac s kojim će se voditi živ razgovor o raznim temama. Razgovor u kojem vrijeme leti. Što se mene tiče, online upoznavanje daje nam bezgraničnu priliku da komuniciramo satima. Nadam se da ću upoznati ne samo dobrog čovjeka već i zanimljivog sugovornika.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments