PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam osoba koja se može lako zaljubiti, ali i voljeti do kraja života. Nadam se da ću ovdje pronaći onu koju ću uvijek voljeti, da napravim našu novu povijest i napravimo naše slatke trenutke zajedno i zauvijek. Ja sam i ta osoba kojoj treba netko oko sebe, netko tko će me voljeti i tko će uživati ​​u mojoj ljubavi.Ja sam pričljiva i ljubazna djevojka koja nikad ne odustajem! Također sam iskren i pažljiv, uvijek sam spreman pomoći ako nekome zatreba. Ja sam kreativna osoba i imam mnogo prijatelja diljem svijeta pa znam kako je – komunicirati s osobom koja nije iz vaše zemlje. Napokon sam vrlo pozitivan i spreman sam to podijeliti s vama!

INTERESI
Imam prilično uobičajene i zajedničke hobije, volim igrati video igrice, volim čitati, obično ne provodim puno vremena vani, ali s druge strane volim putovanja. Nisam još bio u svim zemljama svijeta, ali to je moj cilj. Tražite nekoga tko također voli posjećivati ​​nova mjesta!Kao i svaki kreativac, često crtam, fotografiram, stvaram umjetnost ili nešto slično, otvaram se za nove načine dokazivanja svojih vještina i moj je san sve više se baviti umjetnošću kako bih konačno bio umjetnik ili dizajner. Također volim istraživati ​​psihologiju i gledati materijale za učenje o njoj. U slobodno vrijeme volim šetati i slušati glazbu, u ovakvim trenucima razmišljam o svojoj budućnosti i sanjam o sretnoj obitelji sa svojim muškarcem.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sanjala sam o muškarcu koji će za mene biti jedini, koji će potpuno izgubiti razum i zaljubiti se u mene na prvi pogled. Čovjek koji će uživati ​​svaku sekundu provoditi sa mnom bez obzira gdje. Jer znam da se radi samo o ljudima, bez obzira gdje, važno je kakvi su ljudi oko tebe. I želim da on bude taj za mene.Želim vidjeti snažnog i pametnog čovjeka koji mi može pomoći da postignem svoj cilj, koji će me štititi i koji će mi pružiti ruku u teškim trenucima. I spremna sam učiniti isto i svom muškarcu. Na ovom svijetu toliko muškaraca i tko je rekao da moja sudbina živi u mojoj zemlji? Ne gledam razliku u godinama ili udaljenost, glavna stvar – samo budite sretni zajedno!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments