PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Mnogo brinem o svom zdravlju i nadam se da ću naći muškarca koji će biti isti. Želim da budemo zdravi i sretni, zato moramo biti aktivni. Koji je tvoj omiljeni sport? Hoćeš li sa mnom podijeliti svoje interese?Volim plivati, kuhati, ići u kino i aktivno se baviti sportom. Ponekad mi se sviđa proces kuhanja, pa rado provodim vrijeme kuhajući. Imam dosta hobija, i mislim da bismo trebali razgovarati o tome osobno, ostavit ću barem malo misterija.Ja sam atraktivna, slatka, ljubazna, vesela i strastvena dama koja je spremna na svaki korak za dobrobit svog muškarca. Ludo sam zaljubljena u svoj život, puno se smiješim i tražim osobu koja će uživati ​​u zajedničkom životu sa mnom. Tu sam za tebe, ljubavi moja, i sve što trebaš je napraviti korak prema meni.

Licni Opis
Pogledaj me! Ja sam stvaran i živ. Ja sam osoba koja svoju ljubav i svoj sretan život želi podijeliti s nekim posebnim. Osim toga, odan sam, pošten i strastven, ljubazan i senzualan, neovisan i ozbiljan. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojim voljenim. Pišite mi, saznajte više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!Uvijek sam drugačija, druželjubiva, s dobrim smislom za humor, emotivna, ponekad i raspršena. Volim romantiku i večernje šetnje, a u slobodno vrijeme volim ležati na krevetu i gledati filmove. Želim reći da se brzo vežem za ljude, pa vas molim da se ne igrate sa mojim osjećajima, jednom je moje srce bilo slomljeno, sada sam spreman započeti svoj život iz novog lista, i započeti ljubavnu priču. Jesi li spreman voljeti me svim srcem?

Tražim
Želim razgovarati o svom savršenom muškarcu. On je ljubazan, strastven, pametan i pozitivan. Nadam se da ima dobar smisao za humor jer se volim smijati. Uvijek nastojim biti optimista i želim da moj budući partner bude takav. Treba mi netko tko je psihički zreo. Samo pravi osjećaji između muškarca i žene mogu usrećiti ljude. Trebam takvu osobu u svom životu.Želim muškarca koji zna voljeti, biti dobar prema meni i pošten. Za mene je važno da muškarac zna komunicirati, komunikacija je ključ jake veze, želim da nikada ništa ne skrivamo jedno od drugog, da saslušamo jedno drugo u bilo kojem teškom trenutku. Vaša financijska podrška nije mi važna, vjerujem da je sve vrijedno postići zajedno, zajedno ćemo izgraditi naše udobno gnijezdo, gdje će vladati ljubav, čistoća i udobnost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments