PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
U ovoj fazi mog života volim vokal. Pomaže mi da izrazim svoje misli, osjećaje, emocije. Kad pjevam, u to unesem dio svoje duše! Osim toga, od djetinjstva volim koreografiju i ne želim odustati od učenja ove umjetnosti. Pohađam majstorske tečajeve koreografije 3 puta tjedno. Prije pohađanja majstorske klase uvijek se pitam “zašto mi ovo treba”? A kako bih se usavršavala kao plesačica, naučila nešto novo ili postavila sebi izazov, sa sigurnošću mogu reći da je ovo događanje za mene! Uz koreografiju, pohađam tečajeve psihologije i savladala sam brijačko umijeće. U slobodno vrijeme najčešće se aktivno odmaram: idem s bliskim prijateljima u prirodu ili idem na izlete i razgledavam znamenitosti.Ja sam žena koja ima puno energije. Volim sport, jogging, biciklizam, plivanje, teretana, svaki dan se bavim nekim sportom i naravno, to mi puno pomaže da budem u formi. Volim kuhati neobična tradicionalna jela, možda znam kuhati ono što vi najviše volite? Želite li kušati moja jela?

Self Description
Ja sam ljubazna, odgovorna, optimistična, pažljiva, pozitivna i draga žena. Mogu puno pričati o sebi, ali siguran sam da je čudo od žene bolje vidjeti jednom nego opisati je tisuće puta, pa kad se sretnemo, čut ćeš moj nježni glas, pogledat ćeš me u oči , osjetit ćeš moje dobro srce i moć privlačnosti!Budući da volim putovati i proputovala sam mnoge zemlje, odlučila sam otvoriti mali motel, a sada je to nešto što mi donosi ne samo novac nego i veliko zadovoljstvo. Posjetila sam više od 20 zemalja i iz svake sam donio neke neobične recepte koje sam onda kuhao kod kuće. Vrlo sam otvoren i ako se želite upoznati, rado ću vas ugostiti ili doći k vama. Imam rijetku boju očiju i šarmirat ću te svojim očima pri prvom susretu, slažeš li se?

Tražim
Vidiš li iskre u mojim očima? Osjećate li kako prolaze kroz vaše tijelo, čineći da se osjećate kao poseban muškarac? Ako je tako, onda razumiješ da mi to daje veliku priliku da ti udovoljim. Osjećam da si iskren i pravi prijatelj, muž i ljubavnik. Želim pronaći muškarca koji je brižan, romantičan, pažljiv, odgovoran, samouvjeren, pouzdan, svrhovit, uravnotežen, s dobrim smislom za humor i orijentiran na obitelj. Želim voljeti i poštovati svog muškarca, a također i vjerovati u svoju prekrasnu srodnu dušu!Zanima me hrabar muškarac koji se ne boji upoznati u stvarnom životu i započeti prave veze. Dopisivanje je svakako dobro, ali susret u stvarnom životu je nešto najbolje što može biti. Budite spremni na to da ćete se puno smijati sa mnom, jer ja se jako volim šaliti, pripremite neke šale, ahah. U meni ima puno privrženosti i ljubavi i stvarno želim upoznati čovjeka kojemu mogu dati sve ovo i dati svoje srce jednom zauvijek.

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments