PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam osoba koja ne skriva osjećaje i emocije. Često se ponašam kako mi osjećaji govore. Živjela sam u skladu sa svojim unutarnjim svijetom, naučila sam vjerovati svojim instinktima. Psihologinja sam i autorica znanstvenih članaka. Zbog svoje profesije gledala sam mnoge veze. U ovoj fazi svog života želim izgraditi vlastite odnose kako bih osobno doživio sve trenutke povezane s tim (dobre i loše). Tražim osobu koja će mi pomoći da osjetim sve. Moja “knjiga života” je puna samo jednu trećinu, možete li mi pomoći da ispunim sve prazne stranice?! Rado ću vam otvoriti napisane stranice iz svoje “knjige života”, a zauzvrat želim pročitati vašu. Razmijenit ćemo naše “rukopise” kako bismo shvatili možemo li stvoriti zajednički.

INTERESI
Volim zvijezde, pa sam za hobi odabrala astrologiju. Volim astrologiju jer djeluje. Nemoguće je ne diviti se genijalnosti Stvoritelja kada vidite međusobnu povezanost kretanja planeta i ljudske sudbine. Ne znam ništa iznenađujuće i veličanstvenije. Naravno, ljudi ne mogu razumjeti cijeli smisao stvaranja i razumjeti sve zakone svijeta. Zadatak je nesrazmjeran ljudskim sposobnostima. Ali sposobnost jednostavnog dodirivanja ove Velike tajne oduzima dah. Također volim plivanje i bilo kakvu rekreaciju na otvorenom, vrlo sam višestruka osoba i imam mnogo interesa, hobija i puna sam žeđi za životom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Muškarac bi za mene trebao biti kamena planina iza koje se mogu sakriti u teškim životnim razdobljima. Čovjek od riječi, ne volim prazna obećanja, volim kad čovjek čvrsto stoji u životu i može zaštititi svoju obitelj. Želim da bude nježan, ali pošten. Povjerenje je za mene glavno jamstvo dobrog odnosa. Želim vjerovati svom čovjeku! Vjerovati muškarcu nije samo moje srce, već i moje misli i osjećaji. I naravno, prijateljstva su jako bitna, kako bismo bili zainteresirani i zabavni, kao najbolji prijatelji. Sve je vrlo jednostavno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments