PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam topla i brižna osoba. Nadam se da ćemo se upoznati i vidjeti da sam kreativna osoba. Ja sam lijepa, poštena i bistra djevojka. Vrlo sam osjetljiva, talentirana i originalna. Imam dobro razvijen osjećaj za ukus i stil. Moja mašta mi pomaže da percipiram svijet. Želja za opažanjem svijeta, želja za stvaranjem i želja za ljubavlju – to su sastavnice mog života. Nikad ne znaš što će se dogoditi u sljedećoj sekundi, pa ću samo uživati ​​u ovom trenutku koliko god mogu. Moj unutarnji svijet je vrlo šaren. Želiš li čuti kako zvuči moja duša?

INTERESI
Volim glazbu, pjevanje, sport. Mislim da dijete nije izgovor da nisi u formi! Stoga često idem u teretanu. Volim kuhati i zvati prijatelje. Volim otići u prirodu i uživati ​​u svemu što nam svijet može ponuditi!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Onaj koji je u stanju razumjeti i podržati u teškoj situaciji. Čovjek, koji ima smisao za humor i inteligentan. Moj muškarac bi trebao biti pravi džentlmen. Trebam muškarca, koji može podržati ženu, koji voli i postiže svoje ciljeve. Njegov glavni prioritet je obitelj.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Olga, 32

Facebook Comments