PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Za mene se može reći ŽENA-LJUBAV, jer u mom srcu uvijek postoji nježnost i dobrota. Ja sam romantična, nježna i strastvena ukrajinska dama. Moj san je biti sunce za svog muškarca, pružiti mu podršku i ljubav, probuditi ga ujutro svojim osmijehom i strastvenim poljupcima. Ja sam dama s dobrim smislom za humor, koja je otvorena prema svijetu i strastvena u onome što radim. Volim kuhati, čitati, pogledati dobar film ili otići na more. Ja sam pametna i inteligentna žena, kada sa mnom bliže komunicirate, moći ćete upoznati moj unutarnji mir.

INTERESI
zabava poput čitanja i posjećivanja interesinJa sam vrlo ženstvena i svi moji hobiji su tragovi ženstvenosti: volim kuhanje, vrtlarstvo i slobodno vrijeme. More – ovo je moja strast, volim se kupati i sunčati, tako da sam uvijek u dobroj formi i lijepo preplanula! Osim toga volim Intelektualna g mjesta

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim pravu vezu s čovjekom koji se učvrstio u svom životu i ne boji se odlučivati. Svoju partnericu zamišljam kao brižnog i odanog prijatelja, strastvenog i voljenog muža. Na ovoj stranici tražim svoju srodnu dušu i znam da ću život svog muškarca ispuniti romantikom i ljubavlju. Cijenim sklad u odnosu, pa tražim odnos s nekim u kojem se nadopunjujemo svojim razlikama i našim sličnostima. Želio bih podijeliti svoj život s inteligentnim, pažljivim čovjekom koji ima optimističan pogled na život i koji ima ljubazno, iskreno srce.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments