PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam žena orijentirana na obitelj, s tradicijom i planovima da jednog dana imam sretnu obitelj! Imam sestru i brata i s njima sam u dobroj vezi! Ne živim sam, jer imam psa! Zove se Lyalya! Kao dobra žena, volim kuhati različita jela! I zdrava hrana također! Svoj dom održavam uvijek čistim i urednim! Ne volim nered kod kuće i u životu! Fleksibilna sam i moderna! Svijet se tako brzo razvija, i ja to pokušavam! Pametan sam, s visokom stručnom spremom, s ambicijama! Nikada ne odustajem i volim biti najbolji! Za svog muškarca uvijek ću biti pažljiva, ženstvena!U duši sam prava tigrica koja traži partnera u životu s kojim možeš isprobati puno novih stvari. Ali u svakodnevnom životu sam pametna i brižna djevojka, imam i kvalitete poduzetnice i to mi jako pomaže. Ali usamljena sam i zato sam ovdje. Imam nekoliko tajni i želja koje želim oživjeti, možete li mi pomoći s ovim?

INTERESI
Nemam puno slobodnog vremena, jer sam aktivna žena, puno radim i volim biti uspješna u svojoj profesiji! Imam ambicije i u budućnosti bih želio otvoriti svoju turističku agenciju! Obožavam putovanja i uvijek želim negdje otići! Vidio sam Poljsku, Austriju, Tursku, Njemačku, Izrael, Rumunjsku, Bugarsku! To je samo početak jer moram vidjeti više! Moj stav prema sportu je pozitivan, posjećujem ga nekoliko puta tjedno! Kad sam dobro raspoložen, volim slušati opuštajuću glazbu, plesati, gledati zanimljive filmove! Ne pijem i ne pušim, jako sam zdrav i želim imati dug sretan život!Vjerojatno, kao i svaka normalna žena, nastojim održavati svoje tijelo u formi, pa se aktivno bavim sportom. Ali volim i putovati. Mislim da moram vidjeti puno mjesta u svom životu, želim posjetiti nekoliko američkih država, a također i doći u Englesku. Također mi ne smeta posjetiti druge zemlje. Ali treba vremena. Posjetio sam sve kutke svoje zemlje. I nisam požalila

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim pouzdanog, samouvjerenog, uspješnog i zanimljivog muškarca, bez loših navika i ovisnosti, ne lijen! Volim putovati i voljela bih puno putovati sa svojim muškarcem! Volio bih da se poštujemo i podržavamo, a ne samo velika ljubav! Jako ste ljubazni i s dobrim smislom za humor! Osjetit ćeš me i ako sam tužan, znaš kako da me nasmiješim i da zaboravim na probleme!Mnoge djevojke kažu da im treba mlad i napumpan dečko , ali ja nisam jedna od njih , tražim muškarca koji će me istinski voljeti i cijeniti , tražim muškarca koji će mi postati vodič kroz život. Tražim osobu kojoj mogu reći svoje najdublje želje i brzo ih oživjeti. Ali o tome ću vam moći osobno ispričati detaljnije, pa će mi biti drago upoznati vas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFILU ISPOD

Facebook Comments