PODELITE SA PRIJATELJIMA

IK
Jako sam vesela, nježna, aktivna, nasmijana, druželjubiva i simpatična plavuša. Volim putovati, naučiti nešto novo, uvijek sam otvorena za nove emocije i iskustva, spremna na sve eksperimente. U meni uvijek ima puno energije i volio bih je podijeliti sa svojom srodnom dušom. Jako sam kreativna pa je to vezano uz moj posao. Imam mnogo različitih hobija i interesa: volim plesati, plivati, baviti se sportom, kuhati, slikati i ići u kupovinu. Također sam privržena i brižna, uvijek spremna moralno podržati svoju drugu polovicu. Sa mnom sam uvijek zanimljiv i zabavan, svoje pozitivne emocije želim prenijeti svom partneru.Ja sam slobodna žena koja želi ljubav!
Mirna sam i ljubazna, uvijek sam iskrena s ljudima i uvijek spremna podržati svoje prijatelje. Vrlo sam kreativan, a u isto vrijeme i jako puno radim. Ja sam iskrena i nježna, nježna i puna ljubavi i što je još važnije, vrlo sam strpljiva. Otvorena sam za sve novo u životu i spremna na kompromise. Oduvijek sam bio fokusiran na osnivanje ženske obitelji, a htio bih reći da sam čak i malo staromodan.
Vjerujem da je ovo najbolja stranica za upoznavanje za nas!

INTERESI
Mlada sam i aktivna djevojka i imam mnogo hobija. Volim plesati i baviti se sportom. Ples i sport pomažu mom tijelu da bude fleksibilno, privlačno i zdravo. Volim se slikati, pozirati za fotku. Zaista uživam pjevati karaoke. Idemo na karaoke s mojim prijateljima. Zaista uživam u kuhanju. Najviše od svega volim kuhati meso. Volim putovati, posjećivati ​​nova mjesta. Volim plivati ​​u moru, u jezeru ili u bazenu. Osim toga, obožavam psihologiju i astrologiju. Svoje slobodno vrijeme nastojim posvetiti sportu i aktivnom odmoru.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
O partneru treba mi hrabar, pažljiv, brižan, veseo i odgovoran partner. Najvažnije mi je u vezi povjerenje, odanost i iskrenost. Htjela bih muškarca koji bi sa mnom dijelio moje hobije, bio otvoren za nova iskustva i podržavao moje ideje. Želim se s partnerom osjećati kao kameni zid, paziti jedno na drugo, ispričati sve, pronaći kompromis, navečer podijeliti večeru i zajedno se opustiti nakon napornog radnog dana. Voljela bih da moj muškarac može iznenaditi i biti nepredvidiv. Ako ste ovo pročitali i spremni ste naučiti više jedni o drugima, možda ste vi pravi?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments