PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Otkrit ćete me kao meku, brižnu, nasmijanu damu, koja pokušava sačuvati svoju ženstvenu stranu i ostati žena u svakoj situaciji. Jako se poklanjam ljudima pored sebe. Mislim da sam lijepo odgojen, s nepobitnim uvjerenjem da je obitelj u vrhu životnih vrijednosti. I ono najvažnije – potpuno sam otvorena za ljubav. Vrlo sam aktivna i fleksibilna u različitim situacijama. Ponekad se uspoređujem s cvijetom koji treba ljubav i brigu. Imam puno prijatelja i zato mislim da sam društvena osoba. Volim stalno saznavati nešto novo. Imam dobar smisao za humor. Volim razmišljati pozitivno. Vjerujem u unutarnju ljepotu i mislim da je svaka osoba dobra na svoj način. Iskrenost je najbolja politika i ja slijedim ovo načelo. Volim život zbog lekcija koje mi daje i spreman sam sa zahvalnošću uzeti sve dobre darove budućnosti. Moje srce je puno ljubavi i želim je podijeliti samo s jednim muškarcem. Možda si to ti? Jeste li na servisu za upoznavanje?

INTERESI
Obožavam moj rad, gledam filmove i plešem.
Ja sam hrabra djevojka koja voli izvući maksimum iz života. Uvijek se smijem i trudim se davati ljudima radost i pozitivnu energiju. Volim putovati, slikati se i baviti se samorazvijanjem što se tiče posla i samousavršavanja. Na stranici za upoznavanje želim upoznati svoju ljubav. I spremna sam raditi kako bi se naš odnos razvijao i jačao.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim ozbiljnog muškarca na kojeg se mogu osloniti u svakom trenutku svog života. Želim pronaći osobu koja će me usrećiti i cijeniti kao ženu. Naravno da mora imati smisla za humor i biti društven. Tražim svoju srodnu dušu na stranici za upoznavanje s kojom mogu podijeliti sve svoje misli i osjećaje. Voljela bih imati odgovornog, pažljivog, vjernog i zanimljivog muškarca. Mora se ponašati prema svojoj ženi na iskren i romantičan način, dijeliti moje nade i snove.Čovjek snažnog karaktera i dobrog srca. To je upravo čovjek koji me ne može ne osvojiti. Volim gledati muškarca koji se manifestira kao pravi muškarac. Ovo je stvarno ono što me privlači. Ima li hrabrih muškaraca na stranici za upoznavanje? koji se ne boje pokazati svoju pažnju i svoju simpatiju prema ženi koja prema njemu nije ravnodušna. Ima li takvih muškaraca ovdje na stranicama za upoznavanje?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Comments