PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Erich Maria Remarque napisao je “Čekajući uznemiriti dušu” Nikad to ne zaboravite. Tvoja voljena osoba ne zaslužuje takav odnos prema njoj. Osim toga, možda te jednostavno neće čekati… Ne znam gdje si, kako živiš i koliko si sada daleko od mene, ali vjerujem u TEBE da postojiš… Neću da se dražim moja duša s beskrajnim čekanjem, samo želim ispružiti ruku iz svog svijeta s nadom da ću osjetiti tvoju ruku u svojoj sa suprotne strane tvog nepoznatog svijeta.

INTERESI
Lagana sam i mrzovoljno reagiram na ljude zbog pokreta. Ja sam pragmatičan realist, iako se ponekad želim igrati s malom djevojčicom, a biti djetinjast veliki je dar. Volim svoj posao i zato ne brojim vrijeme provedeno na njemu – ovo mi je zadovoljstvo, prihod i moj život – ja sam vizažistica. Obožavam knjige, posebno papirnate – jedinstvenog su okusa)), ako ih mogu usporediti, onda bih to, naravno, uradila uz dobro Vino koje zahtijeva posebnu atmosferu i mir. U isto vrijeme snalazim se s e-knjigama. Odlučan, pragmatičan, uporan, nježan i pun ljubavi – ovo je također sve o meni)
Želio bih krenuti od svog radnog mjesta. Već duže vrijeme radim na strojnom kaznenom prostoru, ne mogu reći da je ovo jako zabavan posao, ali mislim da je svaki posao vrijedan. Imam puno slobodnog vremena da naučim nešto novo na internetu. Volim pronalaziti nova znanja i razgovarati s novim ljudima. Mislim da je ovaj svijet nevjerojatan i da ga ne možete istražiti u jednom danu. Znam jedno savršeno mjesto koje želim vidjeti, ovo je Shri Lanka, nisam siguran da ovo mjesto ispravno zamišljam, ali sanjam da vidim sklonište za slonove Pinnawela, ovo bi mjesto moglo biti nevjerojatno. Volim životinje i volio bih vidjeti životinje u divljoj prirodi. Budi iskren, volio bih vidjeti cijeli svijet, vidjeti kako drugi ljudi žive i kakvu prirodu imaju. Uglavnom preferiram mjesta blizu prirode, Kanada je dobar primjer, vidio sam je dosta, ima takvih šuma i jezera. Za mene, ovo je jedno od najboljih mjesta za posjetiti. Sanjam da imam kuću u prirodi u blizini malog jezera, da s vremena na vrijeme idem u ribolov, da imam malo dvorište u kojem mogu imati cvijeće i breskve. Želim imati sjenicu u kojoj mogu provesti vrući dio dana uz dobru knjigu. Budi iskren, jako volim knjige, dok čitaš možeš koristiti maštu i svaka će osoba u ovoj knjizi savršeno odgovarati jer ti biraš kako će lik izgledati. Ali volim i filmove, volim provesti mirnu večer uz topli čaj gledajući nešto zanimljivo. dok čitate možete koristiti maštu i svaka osoba u ovoj knjizi će vam savršeno odgovarati jer vi birate kako će lik izgledati. Ali volim i filmove, volim provesti mirnu večer uz topli čaj gledajući nešto zanimljivo. dok čitate možete koristiti maštu i svaka osoba u ovoj knjizi će vam savršeno odgovarati jer vi birate kako će lik izgledati. Ali volim i filmove, volim provesti mirnu večer uz topli čaj gledajući nešto zanimljivo.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nevjerojatno je teško razumjeti koje kvalitete i osobine treba imati moj idealni muškarac, jer se idealnost ne sastoji od skupa kvaliteta. Sve je puno dublje i puno puno kompliciranije, da je sve tako jednostavno, vjerojatno bismo prestali biti ljudi. Znam sigurno da ću osjećati svog muškarca i tek tada mogu pisati o njegovim kvalitetama koje će biti najpotrebnije i voljene
POGLEDAJTE MOJ VIDEO

UKOLIKO JE ZELITE UPOZNATI OSTAVITE SVOJE PODATKE ISPOD

Facebook Comments