MARICA”IMAM 34 GODINE I ZIVIM NA SELU ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE MI SE”

MARICA”IMAM 34 GODINE I ZIVIM NA SELU ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE MI SE”

Interesi
Nedavno sam otkrila nešto novo a to je ples. Ples pomaže u razvoju snage volje, društvenosti. Kad plešem, dobijem energiju za cijeli dan. Osim toga, bavim se i jahanjem. Netko bi mogao pomisliti da je to zastrašujuće ili opasno, ali vjerujte mi, ako je iskusan instruktor u blizini, a konj je posebno obučen, tada je opasnost od ispadanja iz sedla i gaženja svedena na nulu. Također volim igrati društvene igre.Volim slušati glazbu, pogotovo dok vozim, daje mi puno energije i popravlja mi raspoloženje. Obožavam šetati prirodom, ali u isto vrijeme nemam ništa protiv da tenisice zamijenim prekrasnom večernjom haljinom. Prije preseljenja u Ameriku radila sam kao profesorica engleskog, uvijek sam voljela učiti strane jezike, sada učim jezik ljubavi – francuski.

Self Description
Ja sam ljubazna i pozitivna dama! Odgovoran sam i vrijedan. Ja sam dobar domaćin. Ne prihvaćam laži i ne volim se pretvarati. Imam svoje životne principe koje ne kršim! Imam svoju viziju odnosa: uzajamno poštovanje, nježnost i želja da jedno drugo učinimo boljim ključ su dugogodišnjeg snažnog odnosa. Jedna sam od onih žena koje u partneru vide samo najbolje i spremne su se boriti s poteškoćama do kraja! Veze na daljinu me ne plaše, jer sam spreman ići naprijed do kraja! Kad osjetim privlačnost među nama, spremna sam učiniti sve da nas naša sreća više nikada ne napusti.Želite li upoznati zanimljivu, ljubaznu damu čije je srce prepuno ljubavi? Mislim da mi je ljubaznost čak pomalo i mana, ali u isto vrijeme smatram da je to odlika karaktera prave dame. Trenutno živim u Americi i posjećujem roditelje jednom godišnje, jako volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i nadam se da ću sljedeći put doći k njima sa svojim voljenim muškarcem kojeg ću ovdje upoznati.

Tražim
Pronalaženje partnera važan je izbor u svačijem životu. Kad sanjam o svom budućem muškarcu, znam što tražim! Ja svog muškarca vidim kao elegantnog, s dobrim smislom za humor, odlučnog, sposobnog ići naprijed i ne odustajati! Naš savršen spoj vidim kao romantični piknik daleko od grada! Što si spreman učiniti kad nas nitko ne vidi? Želiš li znati moje mišljenje? Imam jasan odgovor i želim da ga čujete od mene!Bitno mi je da smo s mojim čovjekom na istoj valnoj duljini. Kako bismo uvijek lako i brzo mogli donijeti bilo koju odluku, možemo se podržati. Važno mi je da nismo samo dobri ljubavnici, nego prije svega dobri prijatelji koji vjeruju jedno drugom u svemu. Tražim srodnu dušu i sanjam o ljubavi koja se događa samo jednom u stoljeću.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!