Želim da budem VOLJENA zato tražim MOMKA koji želi da bude SAMO MOJ!

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Putovanja su odlika aktivnih i svestranih osoba. Stoga se smatram takvom osobom! Jako volim putovati! I ne radi se čak ni o tome gdje ići i zašto, sam proces pakiranja i putovanja mi pričinjava zadovoljstvo. Obično cijeli godišnji odmor posvetim svom omiljenom hobiju. Osim toga, danas je u trendu zdrav način života, a tjelesna aktivnost svakako pomaže u održavanju tijela u izvrsnoj formi. Najdraže aktivnosti su mi biciklizam i fitnes! Za mene je to sjajan način da se nosim sa stresom. Volim crtati, slušati glazbu i čitati knjige, odmarati se u spa salonu, u društvu bliskih prijatelja.

Samoopis:
Vrlo atraktivna, ljubazna, vesela, svrsishodna, obrazovana i samostalna dama traži voljenog muškarca za zajedničko druženje, putovanja i prijateljstva, koja mogu prerasti u ozbiljnu vezu i nevjerojatno sretnu obitelj! Vidjet ćete da sam zanimljiva i ugodna osoba, s ciljevima, snovima, željama i velikim srcem koje želi osjetiti nešto neobično i čarobno.

Svetlana traži:
Znam da ću se zaljubiti samo u poštenog, odgovornog, svrsishodnog i brižnog muškarca. Ne tražim princa! Ali, moj čovjek je lijepo odgojena i moderna osoba. I naravno, spremna sam postati srodna duša svom partneru i posvetiti mu se. Nadam se da će ljubav i sklad vladati u našoj obitelji, kao i strast i želja da otvorimo najosjetljivije strane jedni drugima.

Ukoliko zelite ostavite mi vase podatke u komentarima na sajtu i javicu vam se

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment