PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Jako volim treninge, stolni tenis, trčanje. Volim kreativnost i dizajn i. Volim visokokvalitetnu kinematografiju, glazbu, kazališta, muzeje, slikarstvo, knjige, od znanosti do Harryja Pottera. Moje slabosti su šetnje šumom, putovanja i prženi krumpirići, ali tko ne voli jesti?. “Ja sam romantična, inteligentna i tako nadahnuta osoba. Po prirodi sam optimistična, druželjubiva, dobroćudna i komunikativna dama. Uživam u trenutku i uživam u životu upravo ovdje. Moja sjajna osobina je fleksibilnost i otvorenost za učenje novog stvari i stjecanje novih edukacija koje činim puno kao dio svog posla. Ja sam vrlo ženstvena i nježna žena, to je moja priroda i identitet.) Uživam brinuti o sebi i svom izgledu. Moje životne vrijednosti su zdravlje, jaka sretna obitelj, samorazvoj Važne stvari za mene su inspiracija, polet i senzualnost Mogu biti strpljiv kada je potrebno

Moji prijatelji kažu da sam odgovorna, ljubazna, vesela i spremna pomoći Kad ljudi kažu svoje mišljenje je mudar, to je za mene ugodan kompliment. Obožavam poeziju i sama ta činjenica govori mnogo o mojoj osobnosti – iako radim kao HRD. Imam izvrstan smisao za humor, velikodušna sam i otvorena osoba. Dajem darove i uživam u tome. Ja sam dobro uravnotežena osoba. Vrlo sam društvena i diplomatska žena. Dolazim jaka, sretna, talentirana i pametna obitelj. Ja sam najbolji životni partner za čovjeka kojeg je za mene stvorio Bog.) Mislim da je ovaj svijet odlično mjesto da budemo sretni zajedno! Tražim ozbiljnu vezu uz pomoć CQMI Dolazim jaka, sretna, talentirana i pametna obitelj. Ja sam najbolji životni partner za čovjeka kojeg je za mene stvorio Bog.) Mislim da je ovaj svijet odlično mjesto da budemo sretni zajedno! Tražim ozbiljnu vezu uz pomoć CQMI Dolazim jaka, sretna, talentirana i pametna obitelj. Ja sam najbolji životni partner za čovjeka kojeg je za mene stvorio Bog.) Mislim da je ovaj svijet odlično mjesto da budemo sretni zajedno!

Licni Opis
Ja sam romantična dama koja traži zanimljivu osobu s kojom mogu razgovarati o svemu na svijetu. Imam smisla za humor i sa mnom nikad nije dosadno. Znam kako te spasiti od samoće i nasmijati te. Volim popiti šalicu kave ujutro i jednostavno volim šetati po kiši. Vjerujem da su najbolje kvalitete za čovjeka poštenje i iskrenost.

Tražim
Za mene izgled ne igra veliku ulogu. Ako više volite aktivan stil života, onda dobrodošli u moj svijet. Želim da moj muškarac voli domaću hranu kao i ja. Možemo zajedno uživati ​​u zalascima sunca, slušati glazbu i gledati romantične filmove. Želim da naš odnos bude ispunjen uzajamnošću, poštovanjem, ljubavlju i povjerenjem. Nadam se da ćemo pronaći sklad gledajući se u oči.

Facebook Comments