MARINA”ŽIVIM I RADIM U ŠWEDSKOJ I TRAŽIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE “

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Bok! Ja sam obična djevojka lakog i dobrog srca. Imam vrlo mekan i pozitivan karakter, ne volim da me se vrijeđa. Volim cvijeće, ugodne mirise, ukusnu hranu, ugodan odmor i rekreaciju. Volim ljepotu u jednostavnim stvarima, jer sam dizajner interijera. I volim kad je UGODNO okolo i u mom srcu unutra. Sa mnom je lako komunicirati, imam ugodan smisao za humor i vrlo lagodan vedar karakter! U životu volim lakoću i jednostavne ljude! Puno radim u životu, puno zarađujem, ne treba mi novac, tako da ne tražim sponzora na web stranici ovdje. I samo muškarac koji će me voljeti i poštovati :))) I brinuti o mom srcu i dobiti istu brigu od mene zauzvrat!)

INTERESI
Volim čitati, šetati, biti na otvorenom i dijeliti s prijateljima.Ja sam kreativna osoba. Ja sam lijepa, iskrena i bistra djevojka. Ja sam vrlo osjetljiva, talentirana i originalna. Imam dobro razvijen osjećaj za ukus i stil. Moja mašta mi pomaže u sagledavanju svijeta. Želja za sagledavanjem svijeta, želja za stvaranjem i želja za ljubavi – to su sastavni dijelovi mog života.Uvijek pratim svoj izgled. Često posjećujem kozmetičke salone, teretanu i pravilno se hranim. Živjeti ispravno i lijepo moj je hobi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje sam samo iz jednog razloga, umorna sam od života bez pronalaženja prave ljubavi, ne želim postati samohrana teta u obitelji, želim vjerovati da ovdje mogu pronaći ljubav, tog čovjeka s kojim bih voljela da podijelim svoje radosti i svoje tuge, i zašto ne živjeti pravu priču, jesi li ti čovjek koji je voljan pronaći istu stvar koju ja tražim? Ima li moj muškarac slične karakteristike? Jesi li kompatibilan s mojim srcem,Tražim susretljivog, lijepog i ljubaznog muškarca. Mislim da je u vezi najvažnije povjerenje i želim da moj muškarac bude iskren i odan. Čovjeka kojeg tražim vidim kao osobu snažnog i zdravog tijela i mojeg. Čovjeka, s kojim je zanimljivo razgovarati, kojemu mogu vjerovati i na kojeg se mogu osloniti.Zaista vjerujem da ću ovdje upoznati čovjeka koji je pošten i otvoren. Bez maski, oboje trebamo biti otvoreni i iskreni jedno prema drugom. Uzajamni osjećaji, uzajamni magnetizam, osjetit ćemo to jedni prema drugima! Poštenje i iskrenost cijenim kao najvažnije osobine svog budućeg partnera. Tražim ljubaznog i pouzdanog muškarca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment