PODELITE SA PRIJATELJIMA

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Imam snažnu nadu da ću ovdje pronaći muškarca, koji će biti ozbiljan prema meni, koji me ne želi tretirati kao lijepu igračku i koji će me poštovati takvu kakva jesam. Moram osjetiti njegovo snažno rame i meku ruku. Volim muškarce koji su samouvjereni i ne boje se prihvatiti izazove u ovom životu. Molim te požuri….

INTERESI
Sve svoje slobodno vrijeme provodim sa sinom, on mi je oslonac i oslonac, moje sunce. Ja volim djecu. Volim duge šetnje, volim putovati i vidjeti nova mjesta. Volim ples, volim se kretati i jezikom plesa pokazati svoje emocije i osjećaje.Mogu se opisati kao komunikativna, poštena, ciljno orijentirana osoba koja voli život. Također sam prijateljski raspoložen, brižan, odan. Ja sam odlična kuharica i znam kako stvoriti udobnost kod kuće. Uvijek sam spreman pomoći. Dodala bih da sam nježna, pažljiva, ženstvena i romantična, možda ponekad malo previše ranjiva. Nikad ne lažem ljudima i pokušavam izbjeći ljude koji mi lažu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim postati sretna žena! Svatko ima svoju sreću – za mene je to topli odnos. Tražim nekoga tko je stvarno ozbiljan u svojim namjerama i spreman za dugotrajnu vezu. On bi trebao biti moj vodič kada posrnem pri donošenju odluka ili čak kad padnem. Zauzvrat ću mu se dati do posljednje kapi, pružiti mu sreću i brigu o njemu

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments