JASMINA(35)”VOLIM ISKREN RAZGOVOR I RAZMENU SLIKA DODAJTE ME”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
teško je razgovarati o sebi, najvjerojatnije ću se trenutno poniziti i pocrvenjeti, ali moram reći istinu. Ja sam pametna, nježna, vjerna, predana, draga dama. Nikada neću prevariti svog muškarca, stalno ću cijeniti svog muškarca, stalno ću ga smatrati. Ja sam mlada dama dobrog odgoja, imam brojne pozitivne osobine i najvažnije je da imam duboku dušu i u meni nema propadanja. Smatram se sjajnom osobom.

INTERESI
Moj život je moj hobi! Dajem sve od sebe da uživam u svakoj mogućoj sekundi! Nakon što sam godinama posvetio svom poslu odlučio sam ga promijeniti i studiranje fotografije oduzima mi puno vremena. U međuvremenu uživam vani sa svojim psom, opuštajući se s obitelji i prijateljima? mjesto nije važno kad si s pravim ljudima, zar ne? Čitanje i gledanje filmova samostalno je također dobro, ali nije isto kada imate voljenu osobu blizu, zar ne? Proputovao sam Europu i volim vidjeti nove ljude i kulture! Pa možda možemo putovati zajedno?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Savršen odnos za mene podrazumijeva biti s onim koga njegujete! Ne mogu to prikazati budući da nisam u njoj, ali kako je zamisliti njegovati i imati narušenu vezu? Kad obožavam muškarca, darujem mu sebe! On je moj najbolji suputnik, draga i moj svemir. Neću se s nekim cijeniti, tipično tako izvanredan osjećaj koji se može podijeliti s nekim neobičnim pojedincem. I pošteno prisloniti glavu na njegovog medvjeda će od sada biti idealno? i što mislite o tome?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours