PODELITE SA PRIJATELJIMA

Izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, kaznene prijave i bruka – epilog su ovotjedne tučnjave koja se dogodila u ljubavnom četverokutu u Kragujevcu, piše pink.rs.

Policija je privela troje aktera nesvakidašnjeg događaja, a prema pisanju medija sve se odigralo u naselju Pivara.

– Riječ je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Nemačkoj, a udala se ovdje u Kragujevcu – priča sugovornik iz istrage.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik vara s drugom ženom. To je teško podnijela pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije – nevjernog.

– Na njegovu sreću, on nije čuo telefon jer je bio u kavani – kaže izvor upućen u istragu policije.

Zatim je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao, nastao je kaos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna masnica.

Međutim, muž je potom uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tučnjavi polomio šaku. U trenutku kada je stigla policija oni su se još tukli. Svi su privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje!

Brak se raspao, a po svemu sudeći slijedi dug i neprijatan sudski spor.

IZVOR:Dnevnik.ba

Facebook Comments