PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo romantična nježna žena koja želi pronaći drugu polovicu koja će me istinski voljeti i koja će dati sve od sebe da izgradi ozbiljnu vezu. Ja sam odan, vruć, strastven, ljubazan i pun ljubavi! Također sam uvijek iskrena i vjerna svom muškarcu. Nisam vezan za godine. Godine mi nisu bitne jer kada je ljubav u pitanju godine nemaju nikakvog značenja. Najvažnije je vaše toplo srce jer izgled s vremenom nestaje, ali srce ljubavi raste u dobrim odnosima. Pokušat ću svom muškarcu učiniti život zanimljivijim i učiniti ga da svaki dan osjeća ljubav! Jako sam aktivna djevojka, pa ako ti je ideja sjediti svaki dan kod kuće onda me zaobiđi) Vodim računa o svom zdravlju i svom izgledu. Vjerujem da se sreća temelji na tri stvari kao što su ravnoteža duše, samospoznaja i najvažnija je ljubav. Dakle, imam sve što mi treba, osim zadnjeg.

INTERESI
Glazba, muzika! Možda nije profesionalno, ali obožavam pjevati, bilo da se pjeva pod tušem ili dok kuham. Usput, kuhanje) Još jedna moja strast, od djetinjstva volim kuhati i maziti svojih sedam remek-djela. Akrobatikom sam se bavila od ranog djetinjstva. Sport je odavno sastavni dio mog života,Ja sam mlada djevojka. Tražim ljubav na ovoj stranici. Vjerujem da zajedno možemo biti sretni i uživati ​​u svakom zajedničkom danu, putovanjima i sportu. Ja sam aktivna djevojka dobrog srca, volim se smijati i volim život. Nemam loših navika. Volim sport, šetnje po parkovima, putovanja na more i kino. Volim zanimljive razgovore. Želim tiho provoditi vrijeme s voljenom osobom, skuhati mu ukusno jelo i pružiti mu zadovoljstvo.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U potrazi za svojom srodnom dušom, samo se nadam da si ovdje! Ne trebaju mi ​​veze u kojima ja sve dajem, a druga osoba samo uzima i ne daje nikakav trud. Mogu biti najbolja prijateljica, žena i ljubavnica svom budućem mužu! Ne tražim savršenu osobu. Savršeno za mene! Vjerujem da muškarac u svakom trenutku treba podržati svoju damu i pokazati joj poštovanje. On je romantičan muškarac koji uživa držati se za ruke i biti ponosan na svoju damu te pokazati svijetu da mu ona znači sve. Ukratko, tražim PRAVU LJUBAV koja traje vječno!!!!! Potreban mi je samo jedan muškarac u životu… MOJA DRUGA POLOVINA…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>:

Facebook Comments