PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Prije svega želim reći da sam jako kreativna, obožavam modu i brendove! Radim kao stilist, želim cijeli svijet učiniti boljim i ljepšim! Pomažem ljudima sa stilom, znam kombinirati boje i tkanine! Ženama je vrlo elegantno biti u haljini ili suknji, ali vjerujte, ponekad u trapericama žena može biti kao kraljica! Znam sve male tajne! Volim umjetnost, modu, prirodu! Razvedena sam i imam prekrasnu kćer! Ja sam sretna majka, svaki dan je novi dan i trudim se da bude sretan za svoju princezu! Ja sam sretna žena, u struci i kod kuće, imam sve, ali trebam svog princa, pravog muškarca!

INTERESI
Ne mogu bez mora, ljeti obožavam plaže, kupanje i sunčanje! Volim prirodu, šume, zelene parkove! Sanjam o obiteljskim piknicima! I sanjam posjetiti Švicarsku! Putovanja su uvijek tako uzbudljiva, pogotovo u lijepom društvu! Imam mnogo talenata, znam dobro pjevati, obožavam plesati, čitati zanimljive knjige, posebno o modi i njenoj pozadini! Povijest i antičko doba! Volim slikati, kad sam dobro raspoložena! Kad je hladno i snijeg, moje raspoloženje nije pozitivno! Zato se trudim napraviti poseban ugođaj kod kuće, pogotovo za blagdane!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U životu trebam pravog muškarca, bez loših navika i ovisnosti, pravog muškarca koji se ne boji odgovornosti i poteškoća! Ja sam ženstvena i nježna, kao lijepa ruža, i trebam muškarca snažnog karaktera uz sebe! Volim iznenađenja a volim i iznenaditi, imamo samo jedan život i želim živjeti jako sretno, s ljubavlju u srcu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments