PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Uvijek živim život punim plućima. Jedva čekam da mi se stvari dogode, radim na svojim ciljevima i ostvarujem ih. Glava mi je još uvijek uzdignuta i osmijeh je gotovo uvijek prisutan. Uvijek težim i unutarnjoj i vanjskoj ljepoti, fitnessom i ljepotom i modom, kao i literaturom, aktualnostima i svim vrstama proširenja svojih znanja i vještina.

INTERESI
Volim fotografiju. Uronim u svijet prirode i sva živa bića vole bilježiti trenutke. Kao gdje se povući – to je daleko od gradske vreve i ljudskog života i gledati divljinu i prekrasan krajolik prirode, osjetiti povjetarac na licu, osjetiti kapljice rose na nogama i pogled mi se susreo s dugom nakon jake kiše! Volim plivati ​​i voziti dasku za surfanje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne postoji specifičan skup simptoma da je netko moj muškarac iz snova. Imam stroge standarde, ali nisu tipične za njih. Godine i izgled nisu bitni, samo da je zdrav i da se ponaša uspravno. Povjerenje je važno, trebam čovjeka koji poznaje sebe i koji mu je ugodno u svojoj koži. Mora imati ciljeve i postići one stvari koje dokazuju mjerenje osobe svojom upornošću i etikom. Prije svega, trebao bi biti spreman potpuno promijeniti svoj život, postati obitelj, par, tim. Bilo bi čak i lijepo da ima svoju djecu. Nisam došao na stranicu da upoznam prijatelja ili prijatelja, već cijeli život druže. Jesi li to ti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments