PODELITE SA PRIJATELJIMA

Što da vam kažem o svojoj osobnosti? Mislim da par riječi nije dovoljno da opišem punu sliku mog karaktera. Volim kada ljudi obraćaju pažnju na mene. Sjajem kao sunce, darujem sladak i topao osmijeh ljudima. Uvijek dijelim pozitivne i svijetle emocije. Živimo samo jedno vrijeme pa nemamo vremena razmišljati o lošim stvarima.Ja sam fleksibilna osoba. Vrijedna sam, lagana i imam smisla za humor. Imam nezaboravno djetinjstvo. Uvijek sam se lijepo provodila sa svojim malim prijateljima. nakon razvoda znam što je život i ljubav. Imam svoj pogled na život. Nadam se da ću moći pokazati svoje stavove u našoj daljnjoj komunikaciji. Također želim podijeliti vaše. Želite li mi reći više o svom iskustvu?

INTERESI
Volim fotografirati. Mislim da svaka osoba ima svoju sliku svijeta. Mislim da je ovo dobar način da spoznaš sebe. Inspirirali su me radovi Nikki Sixx. Sva svoja moralna stanja i dojmove pokazao je uz pomoć kamere. To me inspiriralo. Slobodno vrijeme provodim uz fotoaparat i to mi pomaže da se opustim.mogu biti vrlo tiha i možda vrlo bučna kad smo zajedno. volim da se osjećaš sretnom i potrebnom za mene.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Čovjek mog srca trebao bi biti brižan i pun razumijevanja. Trebam poštenu osobu na koju se mogu osloniti. Trebam nekoga tko će prebroditi poteškoće i podijeliti sretne trenutke sa mnom. Gledam život bacam ružičaste naočale i vjerujem u čuda. Trebam muškarca koji će biti spreman biti dio mog svijeta. Voljela bih biti sa zrelim muškarcem, koji je po prirodi vođa. Jeste li spremni posjedovati moje srce?prevario moj bivši, pa se nadam da ćeš biti vjeran muškarac i orijentiran na obitelj. Volim skijati zimi, ovdje imamo puno snijega, ako dođete u fushun, volila bih vas pokazati okolo i možda se ne želite vratiti kući hehe.Trebam muškarca za kojeg obitelj – to je sve.

Čovjek treba imati štap je njegov karakter. Znači da je tvrd i snažan, koji neće posustati ni pred kakvom opasnošću, ni pred smrću, nikakve prepreke i komplikacije ga neće zaustaviti. Sviđa mi se direktnost mog muškarca, ali on mora biti tolerantan, ne volim nesposobnost oklijevati ili izbjeći odgovor, ispasti. Volim da otvoreno i izravno govori ono što misli; ne izbjegavati sve vrste “može”, “vidjet ćemo” i na druge načine pokrenutih pitanja. Ali želim ga vidjeti iskrenog i pažljivog prema meni. I spremna sam mu dati isto, i posvetiti mu cijeli život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments