PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam svestrana aktivna djevojka sa svojim stajalištem. Došao sam na ovu stranicu za upoznavanje kako bih pronašao svog budućeg životnog partnera. Jako mi je važno imati dobar smisao za humor i takt. Jako ću cijeniti kada me sasluša i ako budemo imali pitanja kada nam se misli ne susreću kako bismo kroz dijalog mogli donijeti rješenje. Ja sam žena koja ne voli sukobe, ali ipak, ako imamo drugačije mišljenje, želim ih rješavati u svom krevetu, a ne bježati od problema.Volim svoj život, volim obožavati svaki trenutak svog života. Trudim se učiniti svoj život boljim, pozitivnijim čak i ako je dan kišan i siv. Obožavam se smiješiti! Vrlo sam optimističan. Vrlo sam društvena i vesela, moji prijatelji cijene moju osobnost. Znaju da sam im uvijek spreman pomoći, dati dobar savjet. Srce mi je jako toplo i nježno, a svoju ljubav želim predstaviti jednom vrlo posebnom muškarcu.

INTERESI
Putovanja, ples, glazba.Sport mi je jedan od omiljenih hobija, ne mogu bez tjelesnog treninga, volim fitnes, trčanje, plivanje. Putovanja su vrlo uzbudljiva. Obožavam putovanja, volim otvarati nova mjesta, upoznavati i upoznavati nove ljude. Volim se sastajati s prijateljima, ići u disko, plesati i zabavljati se. Ja sam dobar pjevač i volim pjevati na karaokama.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobrog i lako komunikativnog muškarca koji će me poštovati i koji nije bahat. On ne bi trebao biti lijen, jer nisam ni ja lijen. Želim da zajedno postignemo naše ciljeve. Želim da se međusobno podržavamo i siguran sam da bi trebao biti dobar komunikator. Ne želim da sjedimo u tišini. Želim da moj muškarac zna da me stvarno nije briga za njega i svoje godine. Mozak čini razliku između čovjeka i tijela. A kad imaš i više od šezdeset godina, ali si fin čovjek i tijekom putovanja saznamo da se dobro osjećamo jedno s drugim. Dobrodošao si u moj život. Nadam se da ćete se sresti ovdje na stranici za upoznavanje,Tražim obrazovanog, pametnog, brižnog, odgovornog i vjernog muškarca, s kojim ću započeti novi život, pun ljubavi, strasti, brige i podrške. Želim imati međusobno razumijevanje, biti jako sretan sa svojom srodnom dušom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments