PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Lagana sam, ljubazna, optimistična, pozitivna i prijateljska osoba. Jako sam tolerantna prema drugim ljudima i njihovim željama i mislim da mi to pomaže da budem u dobrim odnosima sa svima, bez obzira na godine.

INTERESI
Obožavam more i šumu i njihovu tišinu i glazbu. Sve se mijenja, ali ljepota divlje prirode ostaje zauvijek. Uvijek želim znati sve više i više o svijetu. Ako želite vidjeti svijet, trebali biste krenuti od svoje zemlje. Kad imam slobodnog vremena, posvetim ga ručnim radovima. Što može biti bolje od stvari napravljenih vlastitim rukama? Takav rad mi pomaže da se spoznam i pokažem sve svoje unutarnje osjećaje i emocije.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj budući voljeni muškarac trebao bi biti savjestan i pristojan, dobre naravi i pošten. Želim da mi postane najbolji prijatelj i da me podržava u svemu i svugdje. Želim ovdje pronaći muža punog ljubavi i brižnog oca. Želim puno dobiti od svog budućeg supruga, ali budi sigurna da mogu dati puno više.. Obiteljski život nije laka stvar, zato sve u odnosima treba temeljiti na razumijevanju, povjerenju i poštovanju

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments