PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pozdrav moj novi prijatelj!! Jako sam vam zahvalna što ste pokazali zanimanje za mene, a sada čitate ove retke !! Nadam se da će vas moj unutarnji svijet privući više od mojih fotografija! U mom životu nedostaje snažan i ljubazan čovjek, s kojim bih mogla podijeliti trenutke radosti i tuge. Dolazeći na ovu stranicu, ne očekujem čudo… Želim vidjeti u blizini sebe čovjeka koji bi me mogao voljeti. Želim biti sretan. ako čitate moj profil i nalazite se na ovoj stranici imamo zajedničke ciljeve, možda neku lošu situaciju u prošlosti koju želimo zaboraviti i započeti novi život. Ako govorimo o meni – onda sam jako pozitivna, društvena i inteligentna djevojka. Mislim da ova djevojka mora biti ne samo lijepa, već i inteligentna, uvijek biti u stanju održati razgovor. Sa mnom ti nikada neće biti dosadno. S druge strane, ja sam nježna i strastvena! Uvijek se trudim biti u jako dobroj formi. Znam da ste dugo sanjali o takvoj mješavini!!

INTERESI
Pa, imam mnogo hobija. Volim lijepu glazbu, putovanja, duge šetnje, romantične večeri. Sviđa mi se sve tiho i mirno. Volim stvarati nešto novo od starog. Volim gledati romantične filmove i sanjam da ću sa svojom budućom srodnom dušom proći cijeli svijet. Također jako volim fotografirati. Mislim da je svaki trenutak života nezaboravan i da ga treba preživjeti pozitivnim emocijama i savršenim raspoloženjem. Volim steći nove prijatelje i provoditi lijepo vrijeme s njima, ali čini mi se da mi nedostaje glavni muškarac u životu… Možda si to ti??? Nikad ne znaš dok ne probaš…

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moja buduća srodna duša trebala bi biti dobro odgojena, ljubazna, brižna i velikodušna. Spreman sam dijeliti interese svojih muškaraca: pričati o politici, ići u ribolov, automobilima. Potraga za pomalo staromodnim i pristojnim partnerom za izgradnju jakih odnosa. Želim se probuditi u muškim zagrljajima i primiti poljubac. Vjerujem da je došlo vrijeme za razmišljanje o sebi!! Ne mogu te prisiliti ni na što. Slušajte svoje srce i ono vas nikada neće prevariti. zapamti da se duša te osobe ne može saznati u nekoliko minuta čitajući profil i zato želim vjerovati da ćeš sada osjetiti dubinu mojih riječi i da ću se čuti vrlo brzo!

UKOLIKO ZELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments