PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ja sam romantična žena. Smiješim se svaki dan. Uvijek nađem dobre stvari, čak i ako je to jako teško. Da, uživam u svakom trenutku svog života. Imam mnogo interesa: volim ići u kazalište. Gledajući glumce kako igraju, osjećam veliko zadovoljstvo. Volim se baviti sportom, idem na ples, volim shopping. Jako volim putovati i učiti nove stvari, učiti povijest i okuse hrane u različitim zemljama. Hoćete li biti zainteresirani pridružiti se putovanju sa mnom?Zar ne tražite pravu ljubav? Zar ne želiš ozbiljnu vezu s lijepom damom poput mene? Ja sam svakako žena koja zna što hoće. Uvjeravam vas da nisam ovdje radi igrica, želim pronaći svog budućeg muža, ljubavnika, prijatelja! Mogu vam pokazati svoju pažnju i interes nakon što vidim vaše ozbiljne namjere! Samo dajte šansu našoj mogućoj zajedničkoj sreći.

Licni Opis
Ja sam vrlo otvorena i iskrena žena. Vjerujem u čuda i pravu ljubav koju za osobu možeš doživjeti cijeli život. Ja sam prava žena koja želi upoznati svoju ljubav i izgraditi sretnu obitelj.Tražim dugoročnu ili bračnu vezu, sa poštenim, iskrenim, vjernim, odanim, nježnim, dragim, zanimljivim muškarcem koji zna kako se ponašati prema ženi! Ne treba mi dječak, treba mi zreo muškarac. Mislim da je u odnosima najvažnija ravnopravnost! Moj muškarac će biti moje svjetlo i heroj, kojeg ću ludo voljeti i ići za ruku kud god vodi!Ja sam vrlo ljubazna i romantična, vrlo strastvena i iskrena žena. Volim se smiješiti, a volim i ljude s dobrim smislom za humor. Svaki dan sam pun energije i strasti. Spreman sam samouvjereno ići ka svojim ciljevima, unatoč svim preprekama. Jako mi je važan pravi sastanak.

Tražim
Svaka osoba sama stvara svoju sreću. Slažeš li se? Zato sam ovdje. Ja sam odrasla žena, ali svoju ljubav nisam pronašla u Ukrajini, pa sam odlučila iskoristiti prednosti moderne tehnologije i usrećiti dvoje ljudi. Koga tražim ovdje? Osoba s kojom bih se osjećala dobro na bilo koji način, osoba koja će biti odgovorna, ljubazna i imati dobar smisao za humor. Možda su to ključne osobine koje pravi muškarac treba imati.Ja sam osoba puna ljubavi i brige i nadam se da ću biti s istom osobom. Tko se voli maziti, ljubiti, pokazati fizičku aktivnost. Tražim svoju srodnu dušu: osobu sa sličnim željama, ciljevima i snovima. Tko je spreman probuditi se u mojim rukama, osjetiti jutarnje poljupce i zajedno biti sretni dan za danom

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments