PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Najvažnija stvar u životu mi je ostaviti po strani sve sumnje i naoružati se samopouzdanjem kako bih krenula prema vlastitom uspjehu. Moji hobiji mi pomažu da vjerujem u sebe. Stoga vodim aktivan i zdrav način života. Moj moto su samo tri riječi: “Bavljenje sportom je cool.” Na primjer, volim trčati navečer, jer je to dobra prilika za opuštanje nakon napornog dana, biti sam sa sobom i razmišljati o događajima koji su se dogodili. Navečer tijelo bolje koristi kisik pa možete više trčati. Također, u posljednje vrijeme počeo sam se više baviti zimskim sportovima, jer je to odličan način za provesti zimske praznike. Također, volim slušati glazbu. Kad se ujutro probudim, pjesma koju čujem na radiju može odrediti kako ću započeti dan. To je, mislim, moć glazbe. Volim povijest,Volim komunicirati s različitim ljudima i cijenim određenu razinu kulture i znanja kod ljudi. Tako volim i kulturna događanja, društvene aktivnosti, kazalište, koncerte, čitanje, putovanja. Održavam formu i uvijek sam aktivan i energičan. Također, strast mi je igrati šah.

LICNI OPIS
Ja sam pametna i odgovorna žena, puna strasti i energije. Također, vrlo sam romantična. Osim romantike u duši, iskrena sam i puna ljubavi. Po meni, prava ljubav je kada na sunčanom vikendu dvoje ljubavnika leže zajedno, priljubljeni jedno uz drugo, i gledaju divan film, kad je u pitanju nešto smiješno ili divno, odjednom se nasmiju u isto vrijeme… Ovo osjećaj se čini tako divnim i ugodnim. Hoćeš li se smijati sa mnom?Ja sam primamljiva mlada dama, vrlo strastvena, ali čvrsta i iskrena osobnost. Živim prema svojim idejama i uvjerenjima, ali nikad ne osuđujem druge, poštujem bilo koji životni stav. Vrlo sam simpatičan, mnogostran, svrhovit, ležeran, veseo i stvarno sam spreman preuzeti određeni rizik kako bih se čvrsto obvezao.

Tražim
Želio bih upoznati ozbiljnog muškarca koji želi biti u blizini šarmantne, nježne i romantične žene poput mene. Želim da naša zajednička ljubav i strast odvedu nas dvoje na Mjesec. Obitelj mi je jako važna, stoga želim stvoriti vlastitu obitelj uz duboko razumijevanje, povjerenje i poštovanje.Pametni ste i privlačni i izvana i iznutra. Vi preuzimate kontrolu nad svojim životom i manje vjerujete u svoju sreću, a više u svoja djela. Ljubazni ste, puni razumijevanja, aktivni, društveni, strastveni, neovisni, hrabri, duhoviti i sposobni se snažno posvetit Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim stvarati ljepote i uvijek pokušavam izgledati privlačno! Obožavam more i kad mi se ukaže prilika uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobra sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste na istoj stranici sa mnom! Ako ne – rado ću saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments