PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim umjetnost i sve što je s njom povezano, volim posjećivati ​​muzeje i izložbe. Takođe volim da putujem, bio sam u Evropi, u Turskoj i Egiptu, kao i u SAD, nakon ovog putovanja sam shvatio da želim da živim u ovoj zemlji, a onda sam se preselila. Jako volim da čitam knjige, posebno me zanima psihologija, volim i da gledam filmove i slušam muziku, po mom raspoloženju.Volim da slušam muziku, posebno kada vozim, daje mi puno energije i popravlja raspoloženje. Volim šetnje prirodom, ali mi u isto vrijeme ne smeta da promijenim patike za prelijepu večernju haljinu. Pre nego što sam se preselio u Ameriku, radio sam kao profesor engleskog, uvek sam voleo da učim strane jezike, sada učim jezik ljubavi – francuski.

Self Description
Često dobijam komplimente da imam prelep osmeh i blistav izgled, mislim da je to zbog činjenice da mnogo volim život i uživam u svakom njegovom trenutku. Ne plašim se kada me život izazove i kada se suočim sa poteškoćama. Igrao sam odbojku šest godina i mislim da se to isplatilo po mom karakteru i upornosti. Volim samorazvoj i sve što je s njim povezano. Imam puno energije i spremna sam je podijeliti sa drugima, volim ovaj svijet napuniti nečim lijepim. Najviše od svega želim da volim svim srcem i zato sam tu. Da li biste voleli da upoznate zanimljivu, ljubaznu damu čije je srce preplavljeno ljubavlju? Mislim da je moja dobrota čak pomalo i moja mana, iako u isto vreme mislim da je to odlika karaktera prave dame. Trenutno živim u Americi i jednom godišnje posjećujem roditelje, jako volim da provodim vrijeme sa svojom porodicom i nadam se da ću sljedeći put doći kod njih sa svojim voljenim muškarcem kojeg ću ovdje sresti.

Tražim
Želim da upoznam čoveka sa kojim ćemo duhovno biti na istoj talasnoj dužini, važno mi je da između nas postoji veza naših duša, da se uvek osećamo lako i zabavno, bezbrižno, kao da imamo 15 godina. meni je inherentan osjećaj lakoće i bestežinskog stanja, ja sam osoba s kojom možeš raditi lude stvari i raditi sve na poziv svog srca.Važno mi je da smo na istoj talasnoj dužini sa mojim muškarcem. Kako bismo uvek lako i brzo doneli bilo koju odluku, možemo se međusobno podržati. Važno mi je da nismo samo dobri ljubavnici, već pre svega dobri prijatelji koji veruju jedno drugom u svemu. Tražim srodnu dušu i sanjam o ljubavi koja se dogodi samo jednom u vijeku.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments