MIRJANA-MIRA”ZIVIM I RADIM U AUSTRIJI ZELIM DRUZENJE I VEZU DODAJTE ME”!

LIK
U prošlosti sam profesionalna balerina. Volim sport, život i ljude, jogu, sport, putovanja. Volim azijsku hranu, plodove mora. Imamo jedan život i moramo ga živjeti što sretnije za sebe i one oko nas.Strast je moja druga, strastvena priroda od djetinjstva, živim po principu, ako voliš jednog čovjeka, ako uživaš u životu, onda pod bilo kojim okolnostima. Volim paziti na sve i trudim se svugdje biti u centru zbivanja! Ja sam seksolog i sigurna sam da život sa mnom nikada neće biti dosadan i monoton. Svojoj voljenoj osobi ću pokazati sve o “umijeću ljubavi”. Ja sam druželjubiva i romantična djevojka. Sentimentalan sam i ne volim laži. Volim kišu i knjige. Ali u isto vrijeme želim ostati tajnovit, kako ne bih pisao floskule iz želje da se što prije vjenčam. Bolje da pričekam čovjeka za kojeg će naše poznanstvo biti uspjeh, a naša obitelj će postati mala kućna tvrđava Usput, mnogi moji prijatelji i poznanici me zovu ukrajinskom Britney Spears, što mislite o ovome?))

INTERESI
Imam omiljenog psa po imenu Indy, jako je duhovit i cool. Nakon što sam zadobio ozljedu koljena, napustio sam balet, puno sam se okušao, čak sam išao na tečajeve talijanske i francuske kuhinje. U jednom sam trenutku shvatila da se osjećam drugačije i da i stvari koje nosim trebaju biti posebne, pa sam došla do šivaće mašine i šivala stvari, neobičan je osjećaj kada se od obične tkanine dobije nešto posebno lijepo i neobično.Ja sam vrlo energična djevojka i volim aktivnosti na otvorenom. Volim kampiranje, pecanje. Volim kuhati i eksperimentirati, ne samo u hrani. Obožavam plesati. Ali ponekad volim jednostavno ostati doma s knjigom i kavom u rukama.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sreća nema sutra, nema jučer, ne pamti prošlost, ne razmišlja o budućnosti, ima samo sadašnjost i to nije dan, već trenutak”. Najvažnije je da čovjek ako mu se može vjerovati, mora imati i dobar smisao za humor za sebe i svijet oko sebe.Vjerujem da se život bez ljubavi čini nepotpunim i sanjam o muškarcu kojemu je obitelj glavna stvar. Spreman sam dijeliti interese svoje voljene kako bismo provodili više vremena zajedno. Želim dati sve svom posebnom muškarcu kao ženi, ženi, prijatelju i ljubavniku. Spreman sam za temeljnu promjenu u svom životu i nadam se da ću stvoriti snažan, skladan brak temeljen na ljubavi, duhovnoj bliskosti i međusobnom razumijevanju. Vjerujem da ću ti biti žena puna ljubaVI

PROČITAJTE I OVO:  RAJKA(28)"TRAŽIM ZANIMLJIVOG MUŠKARCA MOGU I STARIJI JAVITE MI SE"

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

COMMENT

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

    error: Content is protected !!