Baka (104) u braku sa 71 godinu MLAĐIM muškarcem: On joj je 23. muž po redu, a ovo što pre želi s njim

Kako ona kaže, ne voli da bude sama!
Izgleda da je tačna ona rečenica da ljubav ne broji godine, što pokazuje priča jedne Maležanke koja se udala u 104. godini života.Što je još šokantnije, on je njoj 22. muž po redu.
Za svog novog muža izabrala je 33 – godišnjeg Malezijanca po imenu Muhamed Musa koji je bio njen podstanar, ali priznaje da se vremenom između njih rodila ljubav.

Muhamed kaže da se ženi zbog ljubavi, a ne zbog novca, iako njegova mlada ima 104 godine. On kaže da je od samog početka osećao simpatije prema svojoj nevesti jer je bila stara i sama. Ali, vremenom se poštovanje i prijateljstvo pretvorilo u ljubav.Njemu je to prvi brak, a njoj dvadeset drugi.Ona je istakla da je zadovoljna njihovim odnosom i da se radi o cistoj ljubavi i da u tome nema nikakvih interesa niti bilo cega drugog osim ljubavi koju osjecaju jedno prema drugom,ona je takodje istakla da ljubav pobjedjuje sve prepreke ako je prava ljubav u pitanju i da kada je ona prisutna tu nema nikakvih drugih interesa koji spapaju dvoje ljudi

I iako je razlika u godinama zaista velika između ovog bračnog para, oni priznaju da se lepo slažu, dok Muhamed kaže da se nada da je ona konačno pronašla dobrog muža za sebe sa kojim će moći da bude srećna i zadovoljna.
Međutim, starica ističe da se ona ipak plaši da bi ponovo mogla da završi sama jer misli da bi njen suprug mogao u svakom trenutku da je ostavi zbog mlađe žene.Ona takođe želi da ispuni svoj dugogodišnji san i ima dete. Vuk i Musa žele da usvoje bebu i navode da bi čak uzeli i vanbračno dete.

PROČITAJTE I OVO:  OD HIRURGA DO BAUŠTELCA: Bivša ESKORT dama otkriva tko je najbolji u KREVETU

Starica se udavala 22 puta i kaže da nikada nije volela da bude bez muškaca.
– Nadam se da će mi Musa biti poslednji suprug. Nema razloga da me ostavlja, jer sve bračne dužnosti obavljam kao svaka druga žena – rekla je Vuk.Istakla je da se nada da je ovo njen poslednji brak i da iza sebe ima veliko iskustvo sto se tice brakova i nada se da je naucila mnogo i da ce to uspjeti primjeniti i na ovaj brak za koji se nada da ce opstati sto duze i takodje se nada da ce uspeti da usvoje dete i da na taj nacin kompletiraju osvu svoju porodicu

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!