PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Glazba, kino, kazalište, putovanja, sport, šetnje prirodom i kuhanje, uređenje doma i uzgoj cvijeća, upoznavanje prijatelja, knjige i samorazvoj…  Ja sam samoodrživa zrela dama i imala sam dug put do ovoga što sam sada. Kod ljudi cijenim iskrenost, dobrotu i inteligenciju pa naravno nastojim razviti te kvalitete i kod sebe. Vidim ljepotu našeg svijeta i radije razmišljam i živim na pozitivan način, pomažem drugima i brinem o onima koje volim. Kažu da sam vrlo dobre prirode i da sam vrlo ugodan u komunikaciji. Mrzim sukobe, svađe, glasine i predrasude prema stvarima. Imam odnos poštovanja prema različitim kulturama i zemljama i prema ljudima općenito. Moje pravilo je što više dajete više dobivate! Volim se smijati, smijati, šaliti, zabavljati, živjeti punim životom, ali ipak mi nedostaje najbitniji element sreće. Ovo je ljubav. Osjećam da je moj život nepotpun bez toga i pretpostavljam da je to prirodno.

Licni Opis

Moj karakter je skladna kombinacija inteligencije, smirenosti i uravnoteženosti. Imam optimističan pogled na život i pun sam samopouzdanja. Odgovoran sam i vrijedan. Moja želja za postizanjem ciljeva ključne su značajke moje osobnosti. Nježnost živi u meni. Spremna sam s jednakom smirenošću prihvatiti radosti i teškoće života. Ja sam “Žena iz snova”, sposobna stvoriti posebnu atmosferu i podijeliti svoju unutarnju toplinu s nekim tko cijeni iskrene osjećaje i sklad u odnosima.

Tražim

Tražim muškarca kojem su odgovornost, pažnja i poštenje sastavne karakterne osobine. Osoba koja je sposobna preuzeti odgovornost za svoje postupke i odluke, paziti na detalje i cijeniti iskrenost u odnosima. Važno mi je da mi je partner pouzdan oslonac, brižan sugovornik i osoba na koju se mogu osloniti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments