PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Želim ostati misterij kako ne bih pisao floskule iz želje da se što prije vjenčam. Radije ću čekati čovjeka za kojeg će naše poznanstvo uspjeti, a naša obitelj postati mala kućna tvrđava.. Ne volim biti neutemeljen ni uljepšavati. da budem iskren, ne znam sta da napisem o sebi. stvarno je teško pričati o meni haha. Ja sam već odrasla zrela žena i tražim muškarca za pravu vezu, a ne samo flert ili dopisivanje. ako te zanima bolje upoznati moj unutarnji svijet, odmah čekam tvoje pismo s riječju “mir”! nemojmo propustiti priliku za vrući spoj i pravu vezu?

INTERESI
Osoba sam aktivnog načina života pa se ne ograničavam čitanjem knjiga. Neću reći da mi je sport najdraži, to je očito. Volim kampirati, voziti bicikl, pa obično sve to radim zajedno. Možda će vam biti čudno, ali ja volim pletenje i heklanje. Za mene je to poput meditacije. Pletem odjeću za djecu iz sirotišta da mogu pomoći. Ja sam odlična kuharica i budući da niste probali moje kuhanje, uvjeravam vas da je divno! Želim da moj muškarac uživa u mom kuhanju!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Uvijek sam se pitao s kakvim mislima osoba dolazi na profil drugoga? Nadate li se da ćete nešto vidjeti, ili samo pogledajte? Zanima li vas moja fotografija? ili mene kao osobu. Moguće je da ste čak i jedan od rijetkih koji je od mene dobio malu obožavateljsku poruku… Želim pronaći čovjeka koji će imati hrabrosti prvi pristupiti poznanstvu, napraviti prvi korak. Uostalom, čovjek je po prirodi grabežljivac. Jesam li u pravu? Ili sam u krivu. Ali također bih bio vrlo sretan da vidim odgovor na poruku koju sam poslao nekolicini muškaraca. Stvarno su me zainteresirali. I iskreno bih bio sretan da krenem novim životnim putem. Nadam se da će ONAJ koji mi treba ovo pročitati. Želim vam reći da mi je jako drago čuti vas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments