PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Nećete mi moći reći Ne. Znate li zašto? Jer imam dar uvjeravanja. Ali nikad ne govorim prazne riječi, koristim se samo činjenicama i slučajevima. Uvijek držim svoju riječ i trudim se ne obećavati ako je misija nemoguća. Dakle, znaš ako nešto obećam onda ću to sigurno učiniti. Biti iskren danas je rijedak fenomen, ali pokušavam ljudima reći istinu. Neki moji prijatelji kažu da sam previše iskren. Ali dobro je za tebe jer ćeš znati što mi je na umu od samog početka. Optimizam je lijek za sve probleme. Vjerujem da se svaka situacija događa na bolje. A nade i dobri snovi pomažu nam da postignemo stvari koje želimo. Slažeš li se?

INTERESI
Volim sport i aktivan odmor. Uživam u plesu, volim biti u ritmu. Volim čitati i slušati dobru glazbu. Volim ići u restorane s raznim kuhinjama da isprobam nove stvari i upoznam različite kulture. Kod nas postoji izreka – “Koliko jezika znaš, toliko si puta osoba”. To je razlog zašto pokušavam saznati što više o ovom svijetu što samo ja mogu. Zato ovo mogu nazvati svojim najvećim hobijem.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne tražim milijunaša ili filmsku zvijezdu; Potreban mi je pravi muškarac koji je prizemljen, vrijedan radnik, ali koji se zna ponašati prema svojoj dami i uživati ​​u svakom trenutku ove ljubavne priče. Tražim muškarca svog života na ovoj stranici. Netko koga ću tretirati kao svog posebnog, dajući mu svu svoju ljubav, brigu i strast, učinit da se osjeća posebnim za moje srce i dušu. Ljubite ga, grlite, vodite ljubav s njim i pazite na njega..

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments