PODELITE SA PRIJATELJIMA

Nijedna prevara nije prijatna, priča ove devojke potvrđuje da postoje i one grozne, šokantne, od kojih neki ljudi nikada ne uspeju da se oporave

Ponekad od šoka ne verujemo svojim očima. Ponekad se preispitujemo da li je tačno i ono za šta sigurno znamo da jeste, ali nam je lakše da ne prihvatimo jer ne znamo šta ćemo s bolnom istinom.

Tako je ova devojka objavila video kako je prevarena od strane svog partnera. I znala je da se radi o prevari, ali i ne sa kim ju je prevario.

“Moj suprug svakog vikenda ide u lov sa najboljim prijateljem, ali kući uvek dođe praznih ruku”, ovim rečima je započela neimenovana žena priču o prevari.

Sumnjala je da se nešto događa, ali nije bila sigurna šta se tačno događa kada nije tu. Kako bi bila sigurna da je na pravom tragu, prvo je sakrila luk i strele koje njen muž nosi kada ide u lov. Mislila je da će ih tražiti, ali kad se vratio iz “lova” nije ih pomenuo.

“Sad sam već bila sigurna da se nešto događa. Odlučila sam da sledeći put kada ode u lov da ću ostaviti decu kod majke i pratiću ga da vidim šta se događa”, kaže ona.

Naime, podesila je uređaj za praćenje “airtag” u njegovom automobilu da bi mogla na telefonu da vidi gde se vozilo nalazi. Kako se ispostavilo, njen suprug je bio potpuno na drugačijoj lokaciji, iako je rekao da ide u suprotnom smeru.

“Saznala sam da mesto na koje je otišao je motel. Pre nego što poludim ili uradim nešto zbog čega ću posle da zažalim, odlučila sam da mirno nastavim da ga pratim. Došla sam do motela i prva stvar koju sam videla je automobil žene njegovog najboljeg druga. Pomišljala sam na najgore jer ta žena je prelepa. Najlepša žena koju sam videla. U tom trenutku mi je neko stavio ruku na rame, okrenula sam se i iza mene je stajala ona. U tom trenutku sam pomislila – kakav bezobrazluk, spava sa mojim mužem još mi prilazi s leđa. Verbalno sam je napala – zašto si sa mojim mužem u motelu? Posle prepirke, rekla mi je da je ona dala svom mužu automobil jer se njegov pokvario i da on nikada neće da ide nigde bez njega. Tad sam shvatile da nijedna ni druga ne znamo šta se događa”, dodaje ona.

Posle kraćeg razmišljanja odlučile su da odu do recepcije da provere da li su njihovi muževi uopšte u motelu.

“Recepcionar je odbio da nam kaže gde su i ona mu je dala 100 dolara da nam kaže gde su. Odmah nam je rekao gde su. Kad smo došle do sobe zaustavila me je jer se čula muzika i smejanje. Bilo je jasno da je u sobi više od dvoje ljudi”, nastavlja priču.

Nisu želele da kucaju na vrata jer su bila sigurne da šta god da se događa da će muževi pokušati da sakriju ili isprave. Njihov plan je bio da dobiju ključeve od sobe i da uđu bez najave.

“Recepcionar opet nije hteo da sarađuje, otele smo ključ, popele se i otvorile vrata. Od šoka nisam mogla da verujem šta vidim. Ne želim da vas traumiram detaljima, ali zamislite muškarce, svi iz našeg komšiluka, svi goli, svi rade stvari koje ne želim da ponovim. Kad su nas videli izbezumili su se. Moj sad već bivši muž je najveći homofob koga sam poznavala, zato sam bila toliko šokirana. Ucenile smo ih da moramo da dobijemo posle razvoda sve što tražimo ako ne žele da svi saznaju šta rade. Složili su se samo da ćutimo. Razvod je prošao glatko. Dve godine posle toga mi smo ćutale, ali jedna žena iz te grupe muškaraca je angažovala privatnog detektiva i sve je otkriveno. U svakom slučaju mi smo dobile šta smo tražile i volim što je tako”, završava priču žena koja je internet senzacija.

IZVOR:STIL’KURIR’RS

Facebook Comments