PODELITE SA PRIJATELJIMA

Žena i njen suprug počeli su da žive sa njenim ljubavnikom.

Jedan par je odlučio da smanji troškove života tako što je u kuću primio još jednog muškarca. Dženifer Martin, njen suprug Danijel i ljubavnik Taj započeli su zajednički život, u domu sa dvoje dece. Oni smatraju da je njihov ljubavni odnos “finansijski blagoslov” – cene su skočile, a sve se smanjuje kada tri odrasle osobe dele troškove.

“Danijel i ja smo imali financijske probleme pre nego što se Taj uselio. Život u ovom području je jako skup”, izjavila je Dženifer iz Ričmonda u Virdžiniji. Za Danijela se udala 2008. godine i ubrzo su postali roditelji dvoje dece. Uoči pandemije korona virusa, Dženifer i Danijel su odlučili da Taj živi sa njima i deli stanarinu. Mesečni troškovi su do tada bili 1.500 evra, a sada ljubavnik plaća 650 evra, uključujući i poneke troškove oko dece.

Zajedno ostvaruju prihod od oko 142.000 evra na godišnjem nivou, zbog čega su uspeli da uštede za kuću. Kupili su kuću koju su platili 300.000 evra. “Definitivno mislim da ne bismo mogli da kupimo kuću bez Taja. Ne poznajem gotovo nikoga mojih godina u Ričmondu ko ima kuću, a od onih koji su imali, bili su u srednjim ili kasnim 30-ima pre nego što su to učinili. Finansijska situacija je očajna za mnoge ljude koje poznajem, a tu su još i rate studentskog kredita”, rekla je Dženifer.

Raspored spavanja

Dogovorili su se da Dženifer dve noći provodi u Danijelovoj spavaćoj sobi, a potom dve noći kod ljubavnika u sobi. Dženifer je istakla da će se to pravilo nastaviti i u novoj kući, čim se usele. “Znam druge poligamne zajednice koje veruju da bi svaka poligamna osoba trebalo da ima svoju spavaću sobu, ali budući da imamo decu, taj dodatni prostor je luksuz. Umesto toga, menjam krevete između Tajove i Danijelove sobe svake dve noći i imam korpu koju nosim od sobe do sobe sa svojim noćnim potrepštinama kao što su krema za lice, noćna krema i knjiga koju čitam… Pokušavam da učinim što pravednijim dogovor o spavanju”, rekla je Dženifer.

Dodala je i da se njen suprug i ljubavnik takođe viđaju sa drugim ljudima. “Danijel ima partnera sa kojim se viđa jednom nedeljno, dok Taj ima vezu na daljinu i povremeno izlazi sa drugim ljudima. Ja imam još dve povremene veze, sa ženom i muškarcem koji izlaze jedno sa drugim”, ispričala je.

IZVOR:(Kurir.rs/Mondo)

Facebook Comments