PODELITE SA PRIJATELJIMA

Moja žena i ja vjenčali smo se prije 21 godinu. Od tada je priznala da je varala s 10 različitih muškaraca. Svaki put sam ostao s njom, nadajući se da će se promijeniti. Napokon sam otišao prije 3 i pol godine jer nisam više mogao izdržati. Postala je beskućnica, ali zadnjih godinu i pol dana živi s mojom kćeri i sa mnom jer sam je jednog dana vidio na ulici i izgledala je užasno. 

Sada se selimo, a moja kći želi da njezina majka nađe posao (ona ga može dobiti). Moja bivša je odbila uzeti jednog za pomoć pri plaćanju računa. Sada sam pred drugom dilemom: da li da je pustim da ode sama ili da se borim da ona ostane s nama? Moja kći je potpuno protiv toga da živi s nama. Moji su prihodi ograničeni. Ja sam invalid zbog lošeg srca. Moaj bivši ima 43 godine, a ja 58. Možete li mi dati savjet? — 

DRAGI NE GLEDAJ UNATRAG: Vaša kći je u pravu. Vi ste invalid i imate ograničena primanja, a vaša bivša supruga je radno sposobna. S njom van, vaši će troškovi biti manji. Nigdje u svom pismu niste spomenuli da još uvijek volite ovog parazita, niti ste spomenuli da li se promijenila. Tvoja odgovornost za nju je prestala kada je brak prestao. Potaknite je da se obrati svojim rođacima za smještaj ili je odvedite do skloništa. Ali ne samo da bi je trebao pustiti, moraš smoći snage inzistirati na tome.

IZVOR:NYPOST

Facebook Comments