PODELITE SA PRIJATELJIMA

Još dva “udarca” usledila su nakon skandaloznog saznanja

Džejn Lasi je žena, čija je skandalozna ljubavna priča ispraćena milionima pregleda na društvenim mrežama i mnoge je ostavila bez teksta.Većini je majka figura sa kojom imamo blizak odnos, ispunjen ljubavlju i poverenjem. Za mnoge je ona osoba koja je tu da nas podrži u ostvarenjima na svim poljima našeg života. Ipak, za Džejn je ta slika u par reči izbrisana skroz.

– Ovo je priča o tome kako sam saznala da moj muž i moja mama imaju aferu – započela je u videu na “Tiktoku”, koji ima više od 2,5 miliona pregleda.

Pre 14 godina se Džejn oprostila od svog tadašnjeg supruga, ali i od svoje majke, nakon što se porodila i zadobila zdravstvene probleme.

– Moja mama je živela sa nama, u prizemlju naše kuće. Ali posle nekoliko meseci, ona je iznajmila kuću koja je bila kratkom šetnjom udaljena od nas. Igrom slučaja, moj suprug i ona su radili zajedno, pa su na posao stalno išli našim kolima.

Već neko vreme i pre mog porođaja, njihova bliskost mi je delovala malo sumnjivo i neprirodno. Zbog toga smo se suprug i ja žestoko posvađali jednom. Odlučili smo da neko vreme budemo razdvojini, pa je on otišao kod moje majke, a ona se uselila kod mene i novorođenčeta – nastavlja ona.

Dok su živele zajedno, počele su da se zbližavaju, što je bilo olakšavajuće za Džejn. Ali, uskoro je majka skupila hrabrost i rekla Džejn da ju je suprug varao.

– Počela je da mi priča o svim tim trenucima kada me je varao sa različitim ženama, pa me je naterala da obećam da mu neću reći da sam to čula od nje. Pristala sam na to, misleći da je štitim od njega.Bila sam slomljena, znajući da je u sobi pored naše tek rođeno dete. Sela sam u auto i odvezla se do njega. Naravno, odmah smo počeli da se svađamo, kada sam na kraju rekla da mi majka prenela sve o njegovim prevarama. Ono što sam čula umalo me je onesvestilo. Rekao mi je: “Pa zašto ti ne kaže šta smo ona i ja radili?”.

Istog trena sam izletela iz kuće i pojurila ka majci da je pitam da li je to istina. Već pri izlasku iz auta sam počela da urlam da počne da pakuje stvari i da se iseli. Gledala me je bledo i pravila se kao da ne zna – opisuje ona, prenosi “NyPost”.

Njena majka je tada odlučila da se uhvati za ruku sa njenim mužem, te je tako, nijednom negirajući aferu, odšetala sa njim.Na kraju je priznala, kako govori dalje Džejn, ali kao da to nije bio dovoljno jak udarac. Ubrzo je saznala da su i njeni baka i deka sve vreme znali šta se dešava i niko joj nije ništa rekao.

A onda je usledio poslednji udarac. Majka joj je rekla da ne želi da se izvini za svoje ponašanje i da Džejn treba da se iseli iz kuće sa bebom. Njen plan je bio da se zajedno sa svojim novim momkom useli u kuću, gde je njena ćerka zamišljala savršen život sa svojom porodicom.

– Pokušala je da mi oduzme kuću. Ostala sam samohrana majka sa zdravstvenim problemima, bez posla, bez karijere, bez ičega – dodala je kako se osećala tada.Srećom po Džejn, iz njenog lošeg raskida proizašlo je ipak nešto dobro. Pokrenula je neprofitnu organizaciju koja gradi male domove za samohrane majke. Ttragedija koju je doživela inspirisala je njen dobrotvorni rad.

IZVOR:(Ona.rs)

Facebook Comments