PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Uživanje u svakom proživljenom danu nešto je čemu težim! Iz dana u dan prepuštamo se poslu, učenju ili jednostavno nekim problemima koji se mogu dogoditi. Ali život nam je dan samo jednom i svijetle boje trebale bi biti prisutne svaki dan! Volim pjevati – zato sam čest posjetitelj karaoka. Biciklizam, aktivan odmor, piknik, planinarenje – to su stvari koje volim raditi kada je lijepo vrijeme. Uživam čitati i samousavršavati se.Mnogi od nas provode slobodno vrijeme gledajući televiziju ili za računalom, ne primjećujući da postoji mnogo raznih korisnih zabava koje mogu donijeti ne samo moralno zadovoljstvo, već i pomoći u rješavanju zdravstvenih problema. Slikanje mi je jedan od najdražih hobija. Crtanje je zadovoljstvo vlastitim uspjehom, prilika da vlastitim rukama napravite dar, a to su svi oni ugodni trenuci kojih nedostaje u našoj svakodnevici. Idem u teretanu 3 puta tjedno. Fitnes mi je najpotrebnija aktivnost! Ali, ne ograničavam se samo na odlazak u teretanu. Volim igrati odbojku, voziti bicikl i plivati ​​u bazenu. Uz sve to naučio sam fotografirati i mogu napraviti lijepe i zanimljive snimke. Također je odličan dodatak bilo kojem mom hobiju jer se apsolutno sve može fotografirati.

Self Description
Ja sam ta koja je sklona poštovati ljude oko sebe, dajem sve od sebe da slušam i mogu razumjeti. Puna sam ljubavi i nježna kada sam zaljubljena – svom partneru dajem svu sebe. Aktivan sam, otvoren, pozitivan i otvoren.Želite li upoznati ženu koja se ne boji pokazati svoje emocije? Moj dan počinje osmijehom i to je dovoljno da budem u pozitivnom raspoloženju cijeli dan. Moj najveći cilj je izgraditi stabilnu i čvrstu vezu, pa dajem sve od sebe za to. Znam da ću usrećiti svog muškarca i obaviti ga svojom ljubavlju, privrženošću, strašću, brigom i pažnjom!

Tražim
Bilo bi mi drago upoznati nekoga tko je fin, ljubazan, pun poštovanja i ljubavi. Nadam se da će moj muškarac biti aktivan kao ja, ali će u isto vrijeme uživati ​​u mirnom zajedničkom životu. Tražim partnera koji ima obiteljske vrijednosti i ispravan pogled na život.Nadam se da ću upoznati karizmatičnog, pouzdanog i privrženog muškarca koji zna cijeniti svoju ženu i sa mnom samouvjereno ići prema istom cilju. Možeš biti visoka ili niska, govoriti bilo koji jezik svijeta, možeš biti brineta, plavuša, ali jedino što ja stvarno želim je da nađem svog muškarca za ozbiljnu i stabilnu vezu, i tada mogu ispuniti tvoj život toplinom i udobnost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments