PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ako ste prvo ugledali starijeg gospodina

Vi ste smirena, poštena i odana osoba. Ljudi vjeruju da ste pouzdani i vrijedni poštovanja. Rođeni ste vođa, sposobni ste analizirati različita stajališta kako biste donijeli jasnu odluku. Preuzet ćete inicijativu i usmjeriti ljude oko sebe u pravom smjeru.

Kada postavljate cilj ispred sebe, detaljno planirate svaki korak koji vas očekuje, i polako ga ostvarujete. Ovakav pristup vas sprječava da donosite impulsivne odluke.

Sumnjičavi ste jer ste perfekcionisti, zbog čega ste često u stresu. Naučite se opustiti i ponekad prepustiti da situacija teče svojim tokom.

 

Ako ste prvo ugledali mladu damu

Vi ste optimist koji uvijek zrači pozitivnom energijom. Zainteresirani ste za mnoge stvari koje vas okružuju i uvijek želite isprobati nešto novo. Impulsivna ste osoba i spremni na pustolovine koje niste prethodno isplanirali.

Volite pomagati drugim osobama i dijeliti svoju sreću. Vrlo ste darežljivi sa svojim novcem i vremenom. Snažni ste i odlučni. Uprkos različitim okolnostima, stojite čvrsto na zemlji i hrabro se krećete prema naprijed.

Jedna ste od onih osoba koja ne drži stvari u sebi, već u komunikaciji s drugima dolazite do rješenja problema. Volite raditi na sebi i unaprjeđivati se na svim poljima.

(Faktor.ba)

Facebook Comments