PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Svi smo različiti i svaki ima svoju vanjsku ljusku. Nadam se da te moj unutarnji svijet privlači više od mojih fotografija. U mom životu nedostaje jaka i pouzdana osoba s kojom bih mogao podijeliti trenutke radosti i tuge. Želim biti sretan. Ako govorimo o meni, onda sam vrlo pozitivna, društvena i inteligentna djevojka. Volim otkriti nešto novo za sebe. Temperamentna sam, ali iskrena i otvorena. Volim putovati i upoznavati se s kulturom različitih zemalja. Također, vrlo sam pažljiv i uvijek ću dati sve od sebe za osobu koju volim. Smatram se djevojkom koja uvijek vodi razgovor. Sa mnom ti nikad neće biti dosadno, vidjet ćeš.

INTERESI
Volim glazbu, s vremena na vrijeme sviram gitaru, to mi pričinjava zadovoljstvo. Bavim se jogom i volim provoditi vrijeme u prirodi, posebno ljeti. Volim meditirati, jako je smirujuće. Siguran sam da čovjek i priroda trebaju biti u harmoniji. Nije važno što se događa oko nas. Pratim najnovije modne vijesti i često gledam revije. Volim putovanja, volim kuhati deserte i jela od mesa, skuhat ću što god tražite. U slobodno vrijeme šetam s prijateljima i idem u teretanu kako bih održala formu, jer uskoro dolazi ljeto)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne tražim savršenog muškarca. Tražim svog čovjeka. Samo mora biti ljubazan i s dobrim smislom za humor – bez njega, nemoj mi ni pokušavati prići)) Važno mi je pronaći svoju srodnu dušu, voljeti i biti voljen, sanjati pored te osobe i ostvari svoje snove. Svatko zaslužuje ljubav i nekoga tko će te voljeti… I vjerujem da ću uskoro pronaći pravu ljubav, i uvijek ćemo biti zajedno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Luiz

Facebook Comments