PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Volim jogu, plivanje, glazbu, učenje novih stvari, nastupe, koncerte.Vrlo sam sportski nastrojen i moj posao je ono što volim raditi iu slobodno vrijeme. Moj najbolji hobi je ronjenje. Također volim šetati i putovati. Ja sam dobra kuharica i gostoljubiva osoba! Volim glazbu i plešem vrlo strastveno, baš kao što živim svoj život.Moje srce je još uvijek sposobno i voljno za strastvenu, bezuvjetnu i pravu ljubav. Željan sam svojoj posebnoj osobi dati sve što imam u sebi – nježnost, radost i privrženost. Vjerujem u naš susret i u našu sretnu sudbinu. Ja sam ta koja živi svoj život skladno i s pozitivnim pogledom. Naći ćeš me kao divlju Amazonku i najodanijeg i najnježnijeg ljubavnika. Sviđa li vam se kombinacija? 🙂

Licni Opis

Ja sam razigrana, nježna, strastvena i romantična dama. Osim toga, jako sam lijepa, elegantna iu odličnoj formi. Naš život je izgrađen na ljubavi i međusobnom razumijevanju, upravo ti osjećaji upravljaju svijetom i svime što nas okružuje. Sanjam o tome da pronađem osobu s kojom bih mogao biti istinski sretan i uvijek imati povjerenja u budućnost. Volim uzeti sve od života i osjetiti okus života, ići naprijed, stjecati nove emocije i dojmove, ali nedostaje mi životni partner da se osjećam sretno u potpunosti!

Tražim

Pronalaženje pravog partnera važan je dio života. Moje želje su jednostavne. Vjerojatno svatko želi pronaći svoju srodnu dušu. Spreman sam otvoriti svoje srce i dušu svojoj srodnoj duši i stvoriti pravu obitelj. Ovo je emocionalna veza koja nadilazi fizičku privlačnost i stvara neraskidivu vezu između dvoje ljudi.Želim da postaneš stvarnost, da izađeš iz mojih snova i odvedeš me u naš svijet ljubavi i sreće. U mojim snovima ti si dobar, pošten, plemenit, hrabar, inteligentan, strastven, neovisan, velikodušan, društven, brižan, veseo, nježan i pažljiv.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME N PROFIL ISPOD

Facebook Comments