PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Volim večer i noćnu šetnju gradom. Imamo tako lijep noćni grad Može biti romantično, ili moguće razmišljati o nekim svojim životnim planovima. Odanost, izravnost, odgovornost, točnost, brižnost – to su kvalitete za koje Poštujem sebe Kako se osjećaš u vezi s iskrenošću moram reći – Ljubomorna sam Znam da je to glupo i moram se riješiti, ali još uvijek se ne mogu nositi s tim,Ja sam brižna, puna razumijevanja i draga djevojka. Odrasla sam u imućnoj obitelji, samostalna sam i mogu se dobro uzdržavati. Vrlo sam odan i vjerna kao prijatelj i ljubavnica. Mogu zadovoljiti svog muškarca na mnogo načina, ako ste spremni započeti ozbiljnu vezu, mogla bih doći k vama, hoćete li mi poželjeti dobrodošlicu?

INTERESI
Moji interesi su raznoliki – toliko je uzbudljivih stvari okolo! Dobra glazba, zabavni filmovi, jednostavno čavrljanje s prijateljima i upoznavanje zanimljivih ljudi… Volim gledati nogomet, tenis i umjetničko klizanje da vidim koliko ljudi mogu biti snažni i ljubazni! Bavljenje sportom nije moja omiljena zabava, iako je igranje tenisa iznimka. Svoje slobodno vrijeme često posvećujem svojim najbližima; Volim boraviti u društvu svoje obitelji. Volim i šetati uz more slušajući valove i galebove… Ono što bih voljela jednog dana isprobati je skakanje s padobranom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Muškarac mora biti lagodan i otvorenog srca. Trebao bi biti strpljiv i promišljen. Naravno da je važno da je bio orijentiran na obitelj (da, moji životni izgledi za sljedećih pet godina uključuju stvaranje obitelji, ha-ha)). Cijenim demokratske odnose – spreman sam priznati njegove simpatije i mišljenja, ali on to treba učiniti. I konačno da je on nogometni navijač, jako bismo se zabavili zajedno!! ))Nadam se da je moj muškarac pravi za mene i mastam o životu s jednim muškarcem, nadam se da je pun poštovanja i lagodan, želim privući svu njegovu pažnju i ljubav. Nije me briga za godine. To je samo broj. Ljubav je moj najvažniji zahtjev. Bogat ili siromašan nema razlike sve dok me voli. Nadam se da bi me svaki dan moj muškarac mogao držati u naručju i gledati me u oči, nježno me poljubiti i reći mi koliko me voli.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments